Dizinin iki bölümünü izledim bayildim, bayildim. Hepsi birbirinden tatli, karakterlerin Lee Soon Joon'u tek geçerim ama.

Konuyu Oyla:
SungKyunkwan Scandal / 성균관 스캔들 (2010)
|
Diziyi izlerken iki karaktere hayran bir biçimde izledim Geol Oh
![]() ![]()
31-01-2011, Saat: 21:09
Izlerken zevk aldigimiz dizilerden oldu, Hong Gil Dong kadar gülmedim ama
![]()
Diziyi pazar günü bitirdim. Çok üzüldüm. Hiç bitmesini istemeyecegim bir diziydi.Ama sonunda gülmekten kirilacaktim yani
![]() ![]() ![]()
02-02-2011, Saat: 0:45
(29-12-2010, Saat: 11:21)afterfaraway yazdı: diziyi izlerken iki karaktere hayran bir biçimde izledim geol oh Bastan sona katiliyorum, yalniz ben 5 degil 6 günde bitirdim diziyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (02-02-2011, Saat: 0:45)taybong yazdı: ...Kizil Elçi'nin hakkindan Mavi Elçi gelir, kos biraz da onun pesinden Evet dogru anlamissin. ![]() Bir de bir yer var orada Geol Oh Mavi Elçi'nin yazisini çizmis, kirmizi oklarla göstererek düzeltmis. Gülmekten ölecektim ya. :img-hysterical: ![]() ![]() Ah Geol Oh ah. ![]() Hele o Yeorim. Bütün dizi boyunca "Yeorim, agzini yerim." dedim durdum. :img-hysterical:
02-02-2011, Saat: 12:50
Diziyi geçenlerde bitirdim, gerçekten çok hos bir diziydi. Kimi zaman gülmekten koptum kimi zamansa üzülüm. @ hiraru'nun güzel çevirisiyle izlemek baska bir keyifti.
Ve... Bu sayede hayatimin adami ile karsilastim ah Geol oh ah... Yaktin beni... ![]() Micky için bir sey demeyecegim. Çünkü ara ara bosluklar hissettim rolünde. Sanki Geol Oh basrole daha uygun gibiydi. Pek bir mert masallah. ![]()
03-02-2011, Saat: 0:00
(02-02-2011, Saat: 2:58)hiraru yazdı:Evet bence de o sahneyi okulda artik kizlarin da okudugunu belirtmek için gösterdiler. Geol oh'un yazilari düzeltmesine bende çok güldüm :img-hysterical: Ve yeorim 'in göz kirpmalari.. Süper ya ![]() ![]() Ama aklima bise takildi. Kim yoon shik'in kiz oldugu ortaya çiktigina göre son bölümde o yasli profesör neden ona "Kim yoon hee" degil de "Kim yoon shik" dedi ?? ![]()
03-02-2011, Saat: 0:22
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi