yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SungKyunkwan Scandal / 성균관 스캔들 (2010)
Dizinin iki bölümünü izledim bayildim, bayildim. Hepsi birbirinden tatli, karakterlerin Lee Soon Joon'u tek geçerim ama.
Ji JiN hEe *Im Ho (Kral Joong jong) *Park Eun Hye*Kim Jeong Hoon *Full house *SungKyunKwan Scandal * Yoon eun hye*
jeju ısland*~Coffee Prince Fan Club~

[Resim: rooftopprincecopy.png]

Diziyi izlerken iki karaktere hayran bir biçimde izledim Geol OhKalp ve Yeorim.Kizin Geol Oh yerine Lee Sun Jun'u sevmesini de tamamen iflah olmaz bir göz hastaligi olarak degerlendiriyorum. Canim Geol Oh her derde katlandi bir de onlarin askina saygi duyup bir kere bile seni seviyorum diyemeden kösesine çekildi.Kiza destek olmak için ne çok ugrasmisti.Anlayamiyorum arkadasim bu dizilerdeki kizlari.Bir Geol Oh'a bak bir de Lee Sun Jun'a ve elini vicdanina koy.Yakisiklilik,karakter, askin büyüklügü hepsi Geol Oh'da açikçasi benim için pek de mutlu sondu diyemeyecegim ama Geol Oh'un muhafiz olmasina tamamen etme bulma dünyasi denir."Sen kaçarken iyiydi degil mi?"diyip bu isi bir güzel basina sarmislar.Yaziyi begenmedi ya çok hostu.Ününe leke sürmesinler Geol Oh'umun, güzel yazsinlar ve Yeorim.bu karakter nasil bir karakter bu zeka nasil bir zeka?Her isin altindan siyriliverdi kalkti.Bu diziye hayran kaldim,Boys Over Flowers'dan sonra gördügüm en harika diziydi.Izlemeyen herkes izlesin.5 günde bitirdim.Pisman degilim.Yine olsa yine yaparimSmile
Izlerken zevk aldigimiz dizilerden oldu, Hong Gil Dong kadar gülmedim ama Smile Yine de kesinlikle izlemekten zevk alacaginiz bir yapim olmus, mutlaka izleyin, bir seyler kazanabilirsiniz...
Diziyi pazar günü bitirdim. Çok üzüldüm. Hiç bitmesini istemeyecegim bir diziydi.Ama sonunda gülmekten kirilacaktim yani Biggrin Ah Lee Sun Jun ahBiggrin Gerçekten çok güzel bi diziydi. (Belkide Yoochun oynadigi için mi bilmiyorum) ve herkese tavsiye edebilirim Onay
[Resim: yalintugce.gif]
(29-12-2010, Saat: 11:21)afterfaraway yazdı: diziyi izlerken iki karaktere hayran bir biçimde izledim geol ohKalp ve yeorim.kizin geol oh yerine lee sun jun'u sevmesini de tamamen iflah olmaz bir göz hastaligi olarak degerlendiriyorum. canim geol oh her derde katlandi bir de onlarin askina saygi duyup bir kere bile seni seviyorum diyemeden kösesine çekildi.hep kiza destek olmak için ne çok ugrasmisti.anlayamiyorum arkadasim bu dizilerdeki kizlari.bir geol oh'a bak bir de lee sun jun'a ve elini vicdanina koy.yakisiklilik,karakter, askin büyüklügü hepsi geol oh'da açikçasi benim için pek de mutlu sondu diyemiycem.ama geol oh'un muhafiz olmasina tamamen etme bulma dünyasi denir."sen kaçarken iyiydi degil mi?"diyip bu isi bir güzel basina sarmislar.yaziyi begenmedi ya çok hostu.ününe leke sürmesinler geol oh'umun, güzel yazsinlar.ve yeorim.bu karakter nasil bir karakter bu zeka nasil bir zeka?her isin altindan siyriliverdi kalkti.çok yetenekli biri olmasinin yani sira onda dikkatimi çeken sey kralin hakkinda söyledigi seyin ne kadar da dogru oldugunu yansitmasiydi.o kurulmak istenen yeni juseon'a çok benziyor.evet yeorim için bu çok dogru.herhangi bir siniftan herhangi biriyle çok iyi iletisim kurabilir;gelisime,yardimlasmaya,çözüme açik biri.ne soron ne noron ne namin(ama heryerde krallar gibi muamele gördügü bir gerçekBiggrin) herkes arasinda bir köprü gibi.caninin istedigini yapabilecek,istedigi kisinin yaninda yer alabilecek kadar özgür.yeorim hayal edilen ülkenin ta kendisi.bu diziye hayran kaldim,boys over flowers'dan sonra gördügüm en harika diziydi.izlemeyen herkes izlesin.5 günde bitirdim.pisman degilim.yine olsa yine yaparim.

Bastan sona katiliyorum, yalniz ben 5 degil 6 günde bitirdim diziyi Smile Moon Jae Shin ikinci bir Yeum Yang vakasi oldu benim için, nasil bir karizma nasil bir ask nasil bir kahramanliktir o.. Hem de sevdigini bile söylemedi, kendini geri çekti, nasil bir asalettir..Yeorim'le iletisimlerine ayrica hastaydim zaten..Kizil Elçi'nin hakkindan Mavi Elçi gelir, kos biraz da onun pesinden Smile Sanirim o da Sungkyunkwan'da okuya bir kiz yanlis anlamadiysam.. Gu Yon Ha dersek ayri bir vaka, her yerde egemenligini kurmayi çok iyi biliyor, hele finalde felsefe dersi verisi görülmeye degerdi kendini profesör olarak tanitti bir de Smile Gerçekten insan onun yaninda asla sikilmaz, "I'm Chuck Bass" der gibi "Ben Gu Yon Ha" deyisi gözümün önünden gitmiyor Onay Esas çifti baslarda seviyordum ama sonra ilgi duymamaya basladim, yan karakterler çok daha ilgi çekiciydi benim için.. Mesela Ha In Soo'yla Cho Sun'un son bölümdeki sahnesi, çok ilginç ve güzeldi bence..Ya da 19.bölümde Ha In Soo'nun adamlarinin ona sirt çevirisleri :good: Ve ve bunu söylemezsem olmaz, günes gözlüklü, devamli bir parmagi havada Konfiçyüs'ten sözler söyleyip muhtesem kahkahalar atan Kim Woo Tak nasil eglenceli biridir o öyle Smile Çok eglendirdi beni dizi boyu..Velhasil her zamanki gibi çok sürükleyici ve güzel bir diziydi, her ne kadar yan karakterlere takilip kalmam yüzünden muradima eremesem de insan her dizide bir Gael Oh'la tanismiyor di mi ama Alkis Izlemeyenlere tavsiye ederim, bir sey kaybetmeyeceksiniz :good:

(02-02-2011, Saat: 0:45)taybong yazdı: ...Kizil Elçi'nin hakkindan Mavi Elçi gelir, kos biraz da onun pesinden Smile Sanirim o da Sungkyunkwan'da okuya bir kiz yanlis anlamadiysam..

Evet dogru anlamissin. Onay Kizin SKK'da profesör olmasindan sonra SKK'a kiz ögrenciler de alinmis. Hatirlarsan Geol Oh "Sungkyunkwan bu çocuklara neler ögretiyor" tarzinda bir sey diyordu. Bence bu sahne sirf biz artik SKK'da kizlarin egitim gördügünü düsünelim diye çekildi.

Bir de bir yer var orada Geol Oh Mavi Elçi'nin yazisini çizmis, kirmizi oklarla göstererek düzeltmis. Gülmekten ölecektim ya. :img-hysterical:

[Resim: sungkyunkwanscandal20bl.jpg]
[Resim: sungkyunkwanscandal20bl.jpg]
Ah Geol Oh ah. Kalp

Hele o Yeorim. Bütün dizi boyunca "Yeorim, agzini yerim." dedim durdum. :img-hysterical:

Diziyi geçenlerde bitirdim, gerçekten çok hos bir diziydi. Kimi zaman gülmekten koptum kimi zamansa üzülüm. @ hiraru'nun güzel çevirisiyle izlemek baska bir keyifti.

Ve... Bu sayede hayatimin adami ile karsilastim ah Geol oh ah... Yaktin beni... Smile

Micky için bir sey demeyecegim. Çünkü ara ara bosluklar hissettim rolünde. Sanki Geol Oh basrole daha uygun gibiydi. Pek bir mert masallah. Sarhos
(02-02-2011, Saat: 2:58)hiraru yazdı:
Evet bence de o sahneyi okulda artik kizlarin da okudugunu belirtmek için gösterdiler. Geol oh'un yazilari düzeltmesine bende çok güldüm :img-hysterical: Ve yeorim 'in göz kirpmalari.. Süper ya Abaza Çok güzel bi diziydi. Hala izledigim bölümlere dönüp dönüp bakiyorum.Aglaelsalla

Ama aklima bise takildi. Kim yoon shik'in kiz oldugu ortaya çiktigina göre son bölümde o yasli profesör neden ona "Kim yoon hee" degil de "Kim yoon shik" dedi ??Saskin Bi de keske sonunda Ha in soo ile Cho sun'a bir açiklik getirseydiler..

(03-02-2011, Saat: 0:00)kevserr yazdı: Ama aklima bise takildi. Kim yoon shik'in kiz oldugu ortaya çiktigina göre son bölümde o yasli profesör neden ona "Kim yoon hee" degil de "Kim yoon shik" dedi ??Saskin

Agiz aliskanligi olsa gerek. Smile
(03-02-2011, Saat: 0:22)hiraru yazdı: Agiz aliskanligi olsa gerek. Smile
Olabilir evet Biggrin Ben de acaba yanlis mi söyledi diye düsünmüstüm Biggrin Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi