17-11-2010, Saat: 18:54
(15-11-2010, Saat: 23:13)*mygirl* yazdı: 16. Bölüm
Izledigim en harika bölümlerden biriydi. Neyse sonunda Seon Jun, Yoon Hee'nin kiz oldugunu görünce sok geçirdi ama çabuk atlatti. Yoon Hee ile ayni odada yatmaya çekindi bu sefer. Seon Jun ve Yoon Hee'nin birlikte oldugunu duyan Jae Shin'im üzüldü ve kiskandi. Bu arada Yong Ha kizimizin sirrini biliyordu. Sonunda ögrenmis demekki, ne zamandan beri bildigini göstermediler. Jae Shin'e " Dae Mul dan hoslaniyorsun degil mi ? " diye sordu. Belli etmemeye çalisti Yoon Hee'yi merak ettigini nede olsa sevdigi kisi baska bir erkegin yaninda. Yong Ha; Jae Shin'e "Soguk kanli olmaya çalisma, Geol Oh. Istemiyormus gibi, kiskanmiyormus gibi davraniyorsun. Böyle önemsiz seylerden etkilenmiyormus biri gibi davraniyorsun. Yerinde olsaydim, bunlarla ugrasmazdim onu kadinim yapmak için herseyimi adardim. Lee Seon Jun'a göre hala daha avantajlisin. Lee Seon Jun Daemul'un sirrini muhtemelen tahmin bile edemez." dedi. Bu sözler 16. bölümün en güzel replikleriydi diyebilirim. Yalanda degil Seon Jun gözleriyle görmese anlamayacakti. SKK'ya dönen Seon Jun artik Yoon Hee'nin Geoh Oh'un yaninda yatmasina gönlü razi degil dogal olarak, Geol Oh'ta kizimizi Seon Jun'un yaninda yatmasina razi degil. Kizi kendi yanlarinda yatirmak için az ugrasmadilar, yataktaki birbirini itmeleri, sürtmeleri komediydi. Unutmadan su repliklerde acayip hostu. Yoon Hee; Seon Jun'a " Yani beni atmak için mi geri döndügünü söylüyorsun ? " Seon Jun'da dediki " Peki, beni aptal mi sandin erkeklerle kusatilan SKK'da sevdigi kadini kim birakirdi ? Ben mi ? " Süper repliklerdi. 17. bölümü bekliyorum on dört gözle. Bu arada Kral bizim Iç Akitan Takim'a boyundan büyük görev verecek belli.
15. ve 16.bölümleri izledim.
Yorumlarina katiliyorum ablacim.
Lee Seon Jun'un ask acisi çektigi halleri ne sevimliydi.
Soon Dol'un Seon Jun ve Yoon Hee'yi odaya kapatmasida iyi oldu.
Goo Yong Ha'da isini biliyor.
Moon Jae Shin için çok üzülüyorum... :img-cray: :img-cray: Ha In Soo hep kötülük pesinde.
Babasinin oglu iste.
Cho Sun'da tutuldu bir kiza, farkinda degil yazik... Hepsinin hakkinda hayirlisi diyeyim artik...