yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SungKyunkwan Scandal / 성균관 스캔들 (2010)
(15-11-2010, Saat: 23:13)*mygirl* yazdı: 16. Bölüm

15. ve 16.bölümleri izledim.

17. Bölüm

"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
18. bölüm hüzünlüydü pek birsey yazmaya gerek yok bu bölüm hakkinda.
17. ve 18.bölümleri izledim.

19. ve 20. bölümleri izledim bitti güzel dizim aglamak istiyorum. Çok güzel bir final olmus ben çok begendim.

(23-11-2010, Saat: 3:42)*mygirl* yazdı: 19. ve 20. bölümleri izledim bitti güzel dizim aglamak istiyorum. Çok güzel bir final olmus ben çok begendim.

Yorumunu okumak içimi rahatlatti azda olsa. Biggrin Opucuk Firsatini bulunca izleyecegim hemen finali... Smile

Ben diziyi sitede dolasirken tesadüfen gördüm.Heveslendim,merak ettim.Yarim Ingilizcem ile bölümleri izledim ama doyamadim tabi.Bayram boyunca Türkçe altyazili izledim yine de doyamadim.Hala doyamiyorum.Hepsi çok tatli.Karakterlere ve oyunculara bayildim..Ne desem az gelir..Gerçekten çok güzel bir diziydi.Anlatacak kelime bulamiyorum.Insan kendini nasilda kaptiriyor..Keske buna benzeyen bir dizide bizim yapimcilar yapsa.Sunu söylemeden yapamayacagim, hani basrollerin hepsi kiza asik ama hiçbiri birbirine zarar vermiyor.Ne güzel ya..Iste gerçek ask sevdiginin iyiligini düsünmektir.Ama ben Yeorim'e,Lee Seon Jun'a ve Geol Oh'a asik oldum.Ne kadar temiz ve degerli bir sekilde seviyolar Kim Yoon Shik'i..Gerçek ask.........
[/font][/align][/u]
hangi ruh seni duydu,benim kadar derinden
hangi gönülde yandın,böyle bir yangınla sen
ya benim gözlerimdir seni bambaşka gören
ya hepsinin gözleri sana görmeden baktı
Hehe! Nasil bir finaldi ya öyle. Hem çok heyecanlandim hem de çok güldüm (özellikle sonunda Biggrin). :img-hysterical: Gerçekten çok güzel bir finaldi bence de. (:
~~ SMTown ~~
Sonunda izledim finali. ^^

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi