Sirf o çilgin at denen kisi için izledigim diziydi.Esas oglanin soguk tavirlari ne kadar hos da olsa sevmedim kendisini.Bir de sik giyinen çocuk vardi ki cidden tatli diyebilirim kendisine..

Konuyu Oyla:
SungKyunkwan Scandal / 성균관 스캔들 (2010)
|
Izledigim en güzel diziydi. Herseyiyle harika dört arkadasin dostluklari Geol Oh Nun saf aski,Lee Soon Joon ve Yoon Hee Nin o tatli utangaç halleri,okulda ögrencilerin o komik canli hallerin ve tabi ki Yeorim döneminin stil ikonu Yeorim onun na Gu Yon Ha da demesini hiç unutmayacagim.
![]()
Allah'im, Yarabbim. Ben bu dizinin 17. bölümünde kaldim daha izleyemedim ve devamini çok merak ediyorum.
Muhtesem bitiyor. Ben bayildim, diziyi yeni izledim harika.
![]()
Kullanıcının imzası büyük olduğu için 1 günlüğüne kaldırılmıştır.
Çok güzel bir dizi tek solukta izlenip bitecek cinsten hemde
![]() ![]() ![]()
Ya bizde uydu var. Geçen hafta bir baktim Pakistan kanalinda bu diziyi veriyorlar. Bir mutlu oldum, bir mutlu oldum. Ne konustuklarini anlamiyorum ama onlari tekrar izlemek beni çok mutlu ediyor. Zaten benim bilgisayarim onlarla dolu. Onlari izlerken sanki onlarla yasiyormusum gibi hissediyorum kendimi. Tabi ki benim favorim Lee Sun Joon, demeden geçemeyecegim.
![]()
[/font][/align][/u]
hangi ruh seni duydu,benim kadar derinden hangi gönülde yandın,böyle bir yangınla sen ya benim gözlerimdir seni bambaşka gören ya hepsinin gözleri sana görmeden baktı
06-06-2011, Saat: 21:10
Çok güzel bir dizi
![]() Kesinlikle izlenecek bir dizi tarihi gibi dursa da tam gençlik dizisi modun da ![]() 2. bölümdeyim ![]()
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
12-06-2011, Saat: 21:54
(Son Düzenleme: 15-06-2011, Saat: 2:02, Düzenleyen: hacer-dbsk.)
Güzele benziyor. Anime resimlerine baktimda baya komikti bir kaç tanesi.
13-07-2011, Saat: 9:53
Diziyi yeni izledim. Kendi rekorumu kirdim ve sadece 2 günde bitirdim.. Çok begendim.
![]()
13-07-2011, Saat: 20:33
Hem tarihi hem de gençlik dizisi gibi.Tanitim için tesekkürler. ^^
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi