yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SungKyunkwan Scandal / 성균관 스캔들 (2010)
(12-11-2010, Saat: 15:22)butterfly7 yazdı:
(11-11-2010, Saat: 17:45)kevserr yazdı: Demek yaslanmislar ve evlenmisler Abaza Abaza Ya resimlerini eklesenize Allahrazi ''Poli poli polisakkarit''de çok hos olmus :img-hysterical:

O bölümler ile ilgili resimleri hayran kulübüne eklemistim. Smile Oradan ulasabilirsin. Onay

Tesekkür ederim canim Biggrin Opucuk En iyisi hemen bakayim Abaza

[Resim: yalintugce.gif]
Burçin ya baktim son bölümün resimlerine.. Bakarken de kendimi 'hayir, hayir' derken buldum :img-cray: :img-cray: Çok üzüldüm ya. Kiza da sinir oldum çok güzel olmus Ofkeli :kizgin2: Igrenc Peki ben altyazili bölümlerini nereden izleyebilirim??
(12-11-2010, Saat: 22:39)kevserr yazdı: Burçin ya baktim son bölümün resimlerine.. Bakarken de kendimi 'hayir, hayir' derken buldum :img-cray: :img-cray: Çok üzüldüm ya. Kiza da sinir oldum çok güzel olmus Ofkeli :kizgin2: Igrenc Peki ben altyazili bölümlerini nereden izleyebilirim??

Mutlu son ama. Biggrin Jae Shin'e ne olacak dizinin sonunda çok merak ediyorum. Sarhos Bu arada sorunun cevabini özel mesaj ile verdim. Onay

(12-11-2010, Saat: 22:54)butterfly7 yazdı:
(12-11-2010, Saat: 22:39)kevserr yazdı: Burçin ya baktim son bölümün resimlerine.. Bakarken de kendimi 'hayir, hayir' derken buldum :img-cray: :img-cray: Çok üzüldüm ya. Kiza da sinir oldum çok güzel olmus Ofkeli :kizgin2: Peki ben altyazili bölümlerini nereden izleyebilirim??

Mutlu son ama. Biggrin Jae Shin'e ne olacak dizinin sonunda çok merak ediyorum. Sarhos Bu arada sorunun cevabini özel mesaj ile verdim. Onay

Çok tesekkür ederim canim Opucuk Mutlu son ama yinede üzülüyor insan :img-cray: Ben de Jae Shi'e ne oldugunu merak ettim dogrusu Saskin

Dizi bilgileri Türkçe çevirisi yok mu acaba? Diziyi merak edenler için.
(13-11-2010, Saat: 15:36)gulunkokusu yazdı: Dizi bilgileri Türkçe çevirisi yok mu acaba? Diziyi merak edenler için.

http://www.korea-fans.com/forum/sungkyun...37845.html

Buradan detayli bilgiye ulasabilirsiniz. Onay

Şekline, rengine bakma, Maksadı ne ona bak!
15. Bölüm

(13-11-2010, Saat: 23:54)*mygirl* yazdı: 15. Bölüm

15.bölümü izlemek için sabirsizlaniyorum. Atkilic Vaktim olsada izleyebilsem keske... :img-cray: Dizinin sonunda Jae Shin mutlu olamayacak galiba. Sad(

15. bölüme yorumum.

Rubies
16. Bölüm

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi