yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SungKyunkwan Scandal / 성균관 스캔들 (2010)
(06-11-2010, Saat: 13:04)ayastefanos20 yazdı: Arkadaslar yeni bir haber duydum, çok üzüldüm dizimizin bölüm sayisini azaltmislar 20. bölüm final bölümü olmus, yastayim valla tam bölümler daha da güzellesiyor diyordum dizi bitti. Aglaelsalla

Bende 2.sezonun olacagina dair bazi haberler okudum ama... Saskin

(06-11-2010, Saat: 15:54)*mygirl* yazdı:
(06-11-2010, Saat: 15:49)Koreci Genç yazdı: 14. bölümü nereden izlediniz ?

Videosunu ve altyazisini indirerek izledim.

Bana da yazarmisin nasil yapilacagini ? Smile
(06-11-2010, Saat: 16:28)butterfly7 yazdı: Bazi gizli islerin pesindeydiler ve Yoon Shik kiz kiligina girmisti.(Asil hali aslinda Abaza ) Ama Seon joon yinede anlamadi Yoon Shik'in kiz oldugunu. Smile

Bizimki çok saf. Opucuk Babasi da diyor baskanin kardesiyle, babasina da bizim oglan kadin ruhundan anlamaz sadece kitaplardan anlar diye. Biggrin Bir de kiz kiligina girmis Kim Yoon Shik'i gören Seon Jun az daha kalp krizi geçirecekti bu yüzden de kiza diyor ya ne istersen yaparim ama bir daha kiz kiligina girme diye. Biggrin Koptum ben orada. Biggrin

"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(06-11-2010, Saat: 15:24)*mygirl* yazdı: 13. ve 14. bölümü izledim.

14.bölümü izledim. Kralgul

(06-11-2010, Saat: 16:28)butterfly7 yazdı: Bazi gizli islerin pesindeydiler ve Yoon Shik kiz kiligina girmisti.(Asil hali aslinda Abaza ) Ama Seon joon yinede anlamadi Yoon Shik'in kiz oldugunu. Smile

O halde de mi anlamadi? Biggrin Biggrin Micky'cik. Super Sinirli kotamdan dolayi izleyemiyorum. :img-cray: Eger izleyenler anlatabilirlerse çok güzel olur. Cevap için tesekkürler. Opucuk

[Resim: yalintugce.gif]
Ilgince benziyorAlkis

HeeChul Oppacım!..

[Resim: benimuserbarm1.gif]

Made in SeulYeon...

(06-11-2010, Saat: 16:24)butterfly7 yazdı:
(06-11-2010, Saat: 13:04)ayastefanos20 yazdı: Arkadaslar yeni bir haber duydum, çok üzüldüm dizimizin bölüm sayisini azaltmislar 20. bölüm final bölümü olmus, yastayim valla tam bölümler daha da güzellesiyor diyordum dizi bitti. Aglaelsalla

Ama ben bir siteden okudum 20. bölüme final yazmislardi .Aslinda onlarda playful kiss gibi youtube den 2. sezonu yayinlasalar çok güzel olacak. Bu arada 20. bölümdeki seon joon ve yoon hee çok güzeldi.Seon jun yaslanmisti ve Yoonhee ile evlenmislerdi..Poli poli polisakkaritlerdi.(çok sekerlerdi)
İmzanız 400*103 pikselden büyük olmamalı.

Allah'ım böyle karizmaları başımızdan eksik etme yarabbim!
^^AMİN^^

minho & larem
(10-11-2010, Saat: 20:01)ayastefanos20 yazdı:
(06-11-2010, Saat: 16:24)butterfly7 yazdı:

Ama ben bir siteden okudum 20. bölüme final yazmislardi .Aslinda onlarda playful kiss gibi youtube den 2. sezonu yayinlasalar çok güzel olacak. Bu arada 20. bölümdeki seon joon ve yoon hee çok güzeldi.Seon jun yaslanmisti ve Yoonhee ile evlenmislerdi..Poli poli polisakkaritlerdi.(çok sekerlerdi)

Demek yaslanmislar ve evlenmisler Abaza Abaza Ya resimlerini eklesenize Allahrazi ''Poli poli polisakkarit''de çok hos olmus :img-hysterical:

[Resim: yalintugce.gif]
(11-11-2010, Saat: 17:45)kevserr yazdı: Demek yaslanmislar ve evlenmisler Abaza Abaza Ya resimlerini eklesenize Allahrazi ''Poli poli polisakkarit''de çok hos olmus :img-hysterical:

O bölümler ile ilgili resimleri hayran kulübüne eklemistim. Smile Oradan ulasabilirsin. Onay

15 bölümü nerde indirebilirim arkadaslat türkçe alt yazili

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi