yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Love In The Rain / 사랑은 비를 타고 (2012)

İlk 2 bölümü beğenerek izledim. Jang geun suk yine süper ;)
Kim Hyun Joong Oppa Smile
İkinci bölümünü de bugün izledim.Çok güzel Smile

Biraz yeşil çam havasında ama atmosferi daha renkli daha hoş.Karakterleri tıpkı bizim 70'lı yıllarda ki Türk filmlerinde gördüğümüz karakterler gibi.

Üçüncü bölümü merakla bekliyorum.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Love In The Rain / 사랑은 비를 타고 / 2012>>>Download
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Bende ilk 2 bölümünü izledim çok güzel bir dizi 3 .bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum.
Üçüncü bölümü orijinal olarak izledim.Alt yaziyi bekleyemedim.Merak ettigim sahneler için dile gerek yok,görüntü biraz da olsa meraki gideriyor ne de olsa Smile

İzlemeyenleri düşünerek spoiler vereceğim.

Bir çırpıda izleyiverdim.İnsan doyamıyor izlemeye.Nasıl bu kadar az reyting alır hayret verici gerçekten.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

bu dizi tam bir yeşil çam yansıması olmuş kore dizilerindeki istenliği ve gerceğe yakın oyunculuğu bu dizide daha fazla hissettim sadece 4 bölüm izlememe rahmen etkilenmedim desem yalan olur. izleyeceklere tavsiyemdir.
외로운 독수리[/size]
Çok güzel gerçekten.
4.bölüm bitti
5.bölümü bekliyorum.bakalım neler olacak.
영원히...

[Resim: q62.gif]

''Benim müziğim sensin.''

EXO
infinite

Yeşilçam havasında geçen sahneleri özleyeceğim.6-7 bölüm devam edecek sanıyordum 70'lı yılları.

In Ha'ya çok üzüldüm.Nasıl da içtendi ağlarken.Kızın ağzından mendile sürülen kanla başlayan sahneler bizim seneryoları aratmayacak türdendi.Demek tüm dünya o dönemleri benzer şekilde yaşamış.Ben Kore yapımı 70'lı yılları daha çok sevdim,ne bileyim çok daha içten çok daha şirin göründüler gözüme karakterlerin hepsi de Smile

Modern dönemleri nasıl olacak acaba?5.bölüm gelse de izlesek...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi