yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Love In The Rain / 사랑은 비를 타고 (2012)
BU diziyi o kadar çok merak ediyorum ki internette 7. bölüme kadar var ancak 7 bölüm izleyebileceğiz sanırım.. Birazdan başlıyorum Hadi Bismillah.. güzel yorumlarınız ışığında izleyeceğim umarım bende beğenirim (:
Gerçek olan içimdeki bu boşluk mu? Değil! Bir şey var, ama eksile eksile var.
Şu an 5.bölümün yüklenmesini bekliyorum çok güzel ya bayıldım.Şimdi ki gibi hemen elele tutuşup,öpüşüp , koklaşan değil gerçek sevgiyi gözüne bakmaya bile cesaret edemeyen masum sevgiyi gördüm.Çok hoş bir yapım olmuş.JGS'de role gerçekten çok yakışmış.
70'ler kesinlikle çok tatlı ve hüzünlü..tam bir yeşilcam gibiydi..izlenesi bi dizi .. çok çok çok tavsiye ediyoruum.

.. kiminin başı kiminin sonudur..
bir kore atasözü :
hakikat eğilir fakat kırılmaz!
11. bölüm de tamamdırSmile jgs nin kızı ve annesini aynı anda gördüğü an ki şok hali offfSad( kız da yavrum yaa nasıl tatlı seviyo çocuğu yemekler hazırlıyo felanSmile) bi de bu ikinci karakterdeki çocuk çok tatlı çok iyi umarım dizinin sonuna kadar böyle gider kıza aşık olup da kötü olursa üzülürüm Sad
arkadaşlar diziyi ben şuan izliyorum 13. bölümdeyim ve çok heyecanla izliyorum bazı bölümleri gelmemiş sitelere çıldırıyorum resmen çok güzel bir dizi ilk bölmüleri sıkıcı olabilir ama mutlaka izleyin çok güzel ( jang geun suk sonradan değisiyor ilk haline bakmayınız ) Smile)
Evet, dizi gerçekten çok güzel. Herkes izlemeli ^^
dizi klasik değil yani diğer diziler gibi değil farklı bir konusu var hep o konu üzerinde ve dizi gittikçe heyecanlı oluyor sürükleyici .Bölümleri haftadan haftaya bazen daha fazla oluyo insan bekleyemiyo o derecede. Smile
ben yavaş yavaş bu diziyi niye izliyorum demeye başladım açıkcası..biraz sıkıcı gelmeye başladı..sanırım jgs için izlemeye devam ediyorum ve bu yuzden mutlu olup diziyi heyecanla beklıyor oluyorum..ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum....:S!
bir kore atasözü :
hakikat eğilir fakat kırılmaz!
Diziye bu gün başlayacağım çok merak ettim. Farklı bir konusu var. Başrolde de zaten geun suk var, ózledim oppa'mı. Bu gûn artık uyumam sabaha kadar izlerim.
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Annem bu diziye başladı.Çok sevdi. Biggrin
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi