yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Love In The Rain / 사랑은 비를 타고 (2012)
(08-04-2012, Saat: 0:09)Anatoliana yazdı: Yeşilçam havasında geçen sahneleri özleyeceğim.6-7 bölüm devam edecek sanıyordum 70'lı yılları.

In Ha'ya çok üzüldüm.Nasıl da içtendi ağlarken.Kızın ağzından mendile sürülen kanla başlayan sahneler bizim seneryoları aratmayacak türdendi.Demek tüm dünya o dönemleri benzer şekilde yaşamış.Ben Kore yapımı 70'lı yılları daha çok sevdim,ne bileyim çok daha içten çok daha şirin göründüler gözüme karakterlerin hepsi de Smile

Modern dönemleri nasıl olacak acaba?5.bölüm gelse de izlesek...
Söylediğin her kelimeye katılıyorum keşke 70'ler devam etseydi gerçekten dizinin değisik bir havası vardı, açıkçası ben izlerken büyük keyif aldım.Umarım gelecek bölümlerde bir öncekiler kadar güzel olur.^^ Herhalde 70'lerde senin dediğin gibi bütün dünyada aynı şeyler oluyormuş şaşırtıcı...

JGS varsa, iyidir demek isterdim ama Beethoven Virus'i izledikten sonra diyemeyeceğim. Biggrin
Teşekkürler ^^
Kore'de olduğu kadar burada da reytingler düşük sanırım.Üçüncü sayfalara gelene kadar uğrayan olmamış başlığa.

Buarada Je Soo Smile

Bethowen Virus öyle iddiali bir yapım değildi.Jgs ikinci planda bir karakteri canlandırıyordu.Benim düşüncem bence Jgs'nin oyunculuğunu tek bir diziyle değerlendirmemelisin.Kaldı ki çok iyi bir dizide değildi o dizi.Bence Jgs'nin içinde bulunduğu en kötü diziydi.Kötü derken izlenmeyecek kadar değil,ama iz bırakan cinsten değildi.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Dizimizin bölümleri ilerlemeye devam ediyor.Inha'nın oğlu çok kaba birşey,ağzı bozuk üstelik Smile

In ha'nın çizgisini daha çok beğeniyorum,ya da eski zaman insanıyım galiba.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

영원히...

[Resim: q62.gif]

''Benim müziğim sensin.''

EXO
infinite

7.bölümü izledim.8'ide ingilizce alt yazılı izledim.

Ben Dong Wook'u da sevdim çok hoş bir çocuk,Jgs'den daha az yakışıklı değil.Ama Jgs herzaman bir numara tabi Onay

9.bölümü de izledim bugün 10 izleyeceğim inşallah .Bence bu dizi tek kelimeyle muhteşemdi özellikle 1970lere hayran kaldım ne kadar masum anlatımı vardı.Ama şu anda fena değiller aslında : )
10. bölüm izlendi ve tam puan verildiSmile) sevdim ben bunu yaaSmile)
çok şahane bir dizi yaa
bu forumda niye bu kadar az yorum yazılmış üzüldüm Biggrin
ama biz başka bir forumda baya dedikodusunu yapıyoruz Biggrin güzel bir dizi

kesinlikle izleyin izlettirin 70ler kısmı tam yeşilçam gibiydi
ekimler renkler çok hoş 2012 de de 70lerdede

jang keun suk muhteşem bir kere

diğer oyuncularda çok başarılı
hikaye güzel komik Biggrin 2012 romantik komedi tadında

JKS çok yakışıklı 2012de geçen kısımlarda Biggrin
İki bölüm birden izledim dün akşam.Ya bir dizi nasıl böyle muhteşem olabilir.İki bölümde birbirinden güzeldi.Bayılıyorum bu diziye... Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi