Yorumları: 161
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
53
Ya müzikal bir kore dizisi izlemek istiyorum da bunu tavsiye eder misiniz ya da baska tavsiye edebileceginiz müzikal bir dizi var mi O.o
Yong hwa is my life ^^ <3
Park shin hye birtanemdir <3
*-*Rümeysa*-* => Koreli olmaya çalışan bir ispanyol
Yorumları: 1,169
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
98
Go Hye Sun'un tipi degil de B.O.Flowers'taki hareketleri biraz sinir etmisti beni.Bu dizide de ayni uyuz hareketleri yoktur umarim.Gerçi okudugum yorumlara göre onda pek bir degisiklik olmamis.Dizi güzele benziyor.Paylasim için tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
Yorumları: 1,169
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
98
(08-01-2012, Saat: 21:25)PilSuk yazdı: (08-01-2012, Saat: 20:25)Anatoliana yazdı: Go Hye Sun'un tipi degil de B.O.Flowers'taki hareketleri biraz sinir etmisti beni.Bu dizide de ayni uyuz hareketleri yoktur umarim.Gerçi okudugum yorumlara göre onda pek bir degisiklik olmamis.Dizi güzele benziyor.Paylasim için tesekkürler.
Bof'ta ki bazi hareketleride sinir bozucuydu ama daha öncede dedigim gibi orada ki hikayeye göre o çocugun ona asik olmasi normaldi
Hem yaslari yakindi hem ilk kez biri jun pyo ya karsi gelmisti ve kabugunu kirmisti..Saçlari falanda tatliydi bur diziye göre
Fakat bu dizide kendisinden bu kadar büyük kariyer sahibi iki adamin birden ondan hoslanmasi hemde o tiple yaptigi hareketlerle ve karakteriyle hiiççç inandirici ve güzel olmamis bir yere kadar dayandim gerisini izlemedim
Hadi ya öyle mi gerçekten?Diziyi izlemedim ama dedigin gibiyse pek tat vermez.Kore dizilerinde abarti had safhada bazen.B.o.f'da çatidan atlayan çocugu Gandi'nin tutabilmesi gibi,havuzda bogulan Gandy'nin kurtarilmasi gerekirken o an bunun yerine Gun Pyo'nun hafizanin yerine gelmesi beklenip öyle Gandi'nin kurtarilmasi için kurtarilmasi gibi.(Yani kiz öldü ölcek herkes Gun Pyo'nun hareketlerini seyrediyor

)Ama Kore dizilerinin agir basan diger güzel sahneleri bu abartilari görmezden geldiriyor bize.Bu diziyi bir gün izlemek nasip olursa öyle yorumlarim birde.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi