yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Musical / 더 뮤지컬 ( 2011)
Izlemeye basladim güzele benziyor. Bu kizda sevimli zaten sevmistim önceden..

Dikkat eden oldu mu her iki diziyi izleyenlerden bilmem ama kiz ilk bölümde
Spy Myung-Wol (Beautiful Spy) dizisindeki Kang Woo'nun kapisinin önüne süt birakti ve not yazdi. Smile
Özellikle yapilmis sanirim çok hostu. Smile

-------------------------------------

Kadinin evi çikti o ev yaa. Bende kapiyi Kang Woo açacak diye bekliyordum hayallerim yikildi. Biggrin
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Bu kiz burada gerçekten çok itici olmus yaa bu adamlar mi asik oldu simdi buna saçi yürüyüsü habire kafasini kasimasi öyle itici ki hiç bir erkek asik olmaz böyle bir kiza kaldi ki bu tarz adamlar..

Bof ta ki bazi yaptiklarida hos degildi ama oraya göre normaldi jun pyo nun onu sevmesi..geçerli nedenler vardi..ama burada bulamiyorum yani Smile

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Ya müzikal bir kore dizisi izlemek istiyorum da bunu tavsiye eder misiniz ya da baska tavsiye edebileceginiz müzikal bir dizi var mi O.o
Yong hwa is my life ^^ <3

Park shin hye birtanemdir <3

*-*Rümeysa*-* => Koreli olmaya çalışan bir ispanyol Smile
Goo Hye Sun. Abaza Yine ask üçgenleriyle dolu bir diziye benziyor. Cool Paylasim için tesekkürler. (:
Go Hye Sun'un tipi degil de B.O.Flowers'taki hareketleri biraz sinir etmisti beni.Bu dizide de ayni uyuz hareketleri yoktur umarim.Gerçi okudugum yorumlara göre onda pek bir degisiklik olmamis.Dizi güzele benziyor.Paylasim için tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(08-01-2012, Saat: 20:25)Anatoliana yazdı: Go Hye Sun'un tipi degil de B.O.Flowers'taki hareketleri biraz sinir etmisti beni.Bu dizide de ayni uyuz hareketleri yoktur umarim.Gerçi okudugum yorumlara göre onda pek bir degisiklik olmamis.Dizi güzele benziyor.Paylasim için tesekkürler.

Bof'ta ki bazi hareketleride sinir bozucuydu ama daha öncede dedigim gibi orada ki hikayeye göre o çocugun ona asik olmasi normaldi
Hem yaslari yakindi hem ilk kez biri jun pyo ya karsi gelmisti ve kabugunu kirmisti..Saçlari falanda tatliydi bur diziye göre

Fakat bu dizide kendisinden bu kadar büyük kariyer sahibi iki adamin birden ondan hoslanmasi hemde o tiple yaptigi hareketlerle ve karakteriyle hiiççç inandirici ve güzel olmamis bir yere kadar dayandim gerisini izlemedim

(08-01-2012, Saat: 21:25)PilSuk yazdı:
(08-01-2012, Saat: 20:25)Anatoliana yazdı: Go Hye Sun'un tipi degil de B.O.Flowers'taki hareketleri biraz sinir etmisti beni.Bu dizide de ayni uyuz hareketleri yoktur umarim.Gerçi okudugum yorumlara göre onda pek bir degisiklik olmamis.Dizi güzele benziyor.Paylasim için tesekkürler.

Bof'ta ki bazi hareketleride sinir bozucuydu ama daha öncede dedigim gibi orada ki hikayeye göre o çocugun ona asik olmasi normaldi
Hem yaslari yakindi hem ilk kez biri jun pyo ya karsi gelmisti ve kabugunu kirmisti..Saçlari falanda tatliydi bur diziye göre

Fakat bu dizide kendisinden bu kadar büyük kariyer sahibi iki adamin birden ondan hoslanmasi hemde o tiple yaptigi hareketlerle ve karakteriyle hiiççç inandirici ve güzel olmamis bir yere kadar dayandim gerisini izlemedim

Hadi ya öyle mi gerçekten?Diziyi izlemedim ama dedigin gibiyse pek tat vermez.Kore dizilerinde abarti had safhada bazen.B.o.f'da çatidan atlayan çocugu Gandi'nin tutabilmesi gibi,havuzda bogulan Gandy'nin kurtarilmasi gerekirken o an bunun yerine Gun Pyo'nun hafizanin yerine gelmesi beklenip öyle Gandi'nin kurtarilmasi için kurtarilmasi gibi.(Yani kiz öldü ölcek herkes Gun Pyo'nun hareketlerini seyrediyor Biggrin)Ama Kore dizilerinin agir basan diger güzel sahneleri bu abartilari görmezden geldiriyor bize.Bu diziyi bir gün izlemek nasip olursa öyle yorumlarim birde.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(10-01-2012, Saat: 22:56)Anatoliana yazdı: Hadi ya öyle mi gerçekten?Diziyi izlemedim ama dedigin gibiyse pek tat vermez.Kore dizilerinde abarti had safhada bazen.B.o.f'da çatidan atlayan çocugu Gandi'nin tutabilmesi gibi,havuzda bogulan Gandy'nin kurtarilmasi gerekirken o an bunun yerine Gun Pyo'nun hafizanin yerine gelmesi beklenip öyle Gandi'nin kurtarilmasi için kurtarilmasi gibi.(Yani kiz öldü ölcek herkes Gun Pyo'nun hareketlerini seyrediyor Biggrin)Ama Kore dizilerinin agir basan diger güzel sahneleri bu abartilari görmezden geldiriyor bize.Bu diziyi bir gün izlemek nasip olursa öyle yorumlarim birde.

Yaa abarti oldugu için güzel evet..zaten imkansiz asklar daha tatli olur gözümüzde..herkes hayal alemine dalmalidir bu tip dizilerde.. Bof ta olanlarada katiliyorum zaten jun pyo'nun o diger kizla o kadar çabuk evlenecek kivama gelmeside saçmanin ötesiydi Biggrin ama hani dedim ya jun pyo nun jandi yi sevmesi normaldi gözümüze batmadi o kadar fazla ama burada hakikaten çok saçma olmus yaa imkan ihtimal vermem böyle bir aska kimse kusura bakmasin..habire kafasini kasiyor uyuz köpekler gibi yürüsleri çok itici saçi basi herseyi..üstelik bir abartmislar sanki onun kadar iyi sese sahip baska kimse yokmustur dünyada gibi

bu iki adamin seve seve bu kizi sevmesi bence de hiç inandirici degil, uyuz köpek benzetmesi on numara olmus, ses konusunda da çok ama çok abartmislardi evet. yani o kadar güzel anlatmissin ki her kelimesine katiliyorum PilSuk!! Biggrin ilk defa bir diziyi bu kadar ilgisiz, sikilarak ve ileri sararak izledim. peki o kadar sabrettim sonunu getireyim diye ne oldu? hiç... bari sonuna bisiler yapsalarmis! sirf izlememis arkadaslara spoiler olmasin diye bisi demiyorum ama ööööyle havada bitti hem de 16 degil 15. bölümde.. amaan neyse. bu da bir ilk bende, ilk kez bir diziyi begenmedim.
[Resim: tumblr_lsgtc7RZFq1qbcxw3o8_r1_250.gif]
...Boğucu yaşamımda hatırlayacağım
güzel bir anıya gereksinimim olacak...

Vaay ... BOF'un geum jan di'si de burdaymis.Seyretmeden geçmem Biggrin Biggrin tesekkürler paylasim için Biggrin Smile

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi