yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Üyeleri Ve Türkiye / SS501 Members And Turkey
Bunu görünce böyle kaldim. o.O
Hülya ablayi cogunuz bilirsiniz kendisi Kore´de yasiyor. Dün bir restoranta gidip yemek yemis. Cikarken bakmis büyük bir kalabalik var güvenlik görevlerine bunun nedenini sormus. Ona "Görmedinizmi SS501´ten Park Jung Min´in reklam filmi cekildi simdide icerde yemek yiyor" demisler. Meger Jung Min´le ayni yerde yemek yemis! Min´in soförüyle konusmus biraz ve sonra Jung Min restorandan cikmis. Smile Hülya abla Türkiye´den geldigini söyleyince Min ona ell sallayip tokalasmis onunla. Hatta kendine dogru cekmis Hülya ablayi ama korumasi Min´i uzaklastirmis. Hülya abla cok sansli! Tabi bu olay bizim icinde iyi oldu. ^^ Türkiye´ye gelmek isteyen ve orada beni tanirlarmi diye merak ediyorum diyen Jung Min Kore´de bir Türk´le karsilasmis oldu. Smile

Ah Hülya Abla çok sansli! Izlerken kipir kipir yerimde duramadim!
Jung Min'i bu kadar yakindan görmek müthis bir duygu olmali,üstelik tokalasmislar!
Ayrica;Hülya Abla pek tatli çikmis. Smile
Hemen gidiverdi Jung Min,azicik daha dursaydi ya... Aglama
Paylasim için tesekkürler Elif. (:

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Ahh ahh ben bu video'yu izledigimde ilk nasil heyecalandim.
Min'im Türkiye adini duyunca nasil sevindi. Smile
Ahh Oppam buralara gel, daha niceleri var burada bilmen lazim...
Ahh ahh ne kadar sansli flysari.
Ben olur da bir gün Kore'ye gidebilirsem Oppami görebilir miyim acaba???
İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
kizlar bastan sona okudum ve inanil okurken bile hayal odugunu düsündüm düsünsenize bide kore dizisinde full house türk versiyonu gerçeklesiyormus nasil olurdu süper bisey emegi geçen herkese tesekkür ederim süper..süper...süper...nediyebilirimki baska...
Gerçekten çok güzel bir haber insallah Türkiye'ye gelirler. Emegi geçen herkese tesekkürler, ben de elimden geleni yapmak isterdim ama araniza yeni katildim...
Bence de çok güzel bir haber... Ben de yardım etmek istiyorum ama elimden bir ley gelmiyor. Sadece teşekkür edebiliyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkürler, çok yakında hayallerimiz gerçekleşecek sizin sayenizde. Smile Aja aja figthing. Onay

719. yeşil bezelye "emeği geçenleri" ve ''SS501''i seviyor.
O kadar ilgileri var, ah bir de gelseler! :S Biggrin

[Resim: 49daysimzay2.png]

49 Days! Bitirdin beni!
Onlarin gelmesini gerçekten çok isteriz... Insallah gelirler...
[Resim: safe_image.php?d=AQDiXN2dl_qGnJeO&w=130&...efault.jpg]

SS501 <3 FOREVER <3
Arkadaslar twitter da sesimizi duyurmaya devam etmeliyiz primadonnalar basardi Hongki Türkiye videosunu RT ledi bende çok ugrasiyorum Hongki'ye de yaziyorum ama SS501 hepsinden önce gelir benim için. Smile Hepimiz ayni anda ayni seyi yazarsak neden olmasin? Ben çok ugrasiyorum hala cevap yok maalesef. Sad
Bu olay 2011 için mi geçerli acaba?

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi