27-06-2011, Saat: 16:38
Bunu görünce böyle kaldim. o.O
Hülya ablayi cogunuz bilirsiniz kendisi Kore´de yasiyor. Dün bir restoranta gidip yemek yemis. Cikarken bakmis büyük bir kalabalik var güvenlik görevlerine bunun nedenini sormus. Ona "Görmedinizmi SS501´ten Park Jung Min´in reklam filmi cekildi simdide icerde yemek yiyor" demisler. Meger Jung Min´le ayni yerde yemek yemis! Min´in soförüyle konusmus biraz ve sonra Jung Min restorandan cikmis.
Hülya abla Türkiye´den geldigini söyleyince Min ona ell sallayip tokalasmis onunla. Hatta kendine dogru cekmis Hülya ablayi ama korumasi Min´i uzaklastirmis. Hülya abla cok sansli! Tabi bu olay bizim icinde iyi oldu. ^^ Türkiye´ye gelmek isteyen ve orada beni tanirlarmi diye merak ediyorum diyen Jung Min Kore´de bir Türk´le karsilasmis oldu.
Hülya ablayi cogunuz bilirsiniz kendisi Kore´de yasiyor. Dün bir restoranta gidip yemek yemis. Cikarken bakmis büyük bir kalabalik var güvenlik görevlerine bunun nedenini sormus. Ona "Görmedinizmi SS501´ten Park Jung Min´in reklam filmi cekildi simdide icerde yemek yiyor" demisler. Meger Jung Min´le ayni yerde yemek yemis! Min´in soförüyle konusmus biraz ve sonra Jung Min restorandan cikmis.