yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Üyeleri Ve Türkiye / SS501 Members And Turkey
Mesajimi yazmakta çok geç kaldim sanirim. Blush

Görünürde ve görünmeyen ugras gerektiren taraflarla, zorluklariyla bu isi basardiniz, umarim basariniz üyelerimizden birinin buraya gelmesiyle taçlanir.

Sizlere pek destek olamasamda kendi adima, yaptiklarinizi hep taktir edip sizlerin arasinda olabilmeyi iç geçirerek diledim. Elimden yapicak birsey gelmiyor bu konuda, çok üzülmeme ragmen. Insallah bir gün bir faydam dokunur.

Simdilik Afazi'nin dedigi gibi kendimi arkanizdaki manevi desteklerden biri olarak görebilirim degil mi? Bu görevi en iyi sekilde yaparim sanirim... Angel
Tesekkürler kizlar. Umarim bu yazdiklariniz sadece yazi olarak kalmaz Jung Min Türkiye'ye geldiginde destek olursunuz ve ona hep birlikte unutamayacagi bir zaman yasatiriz. ^^ Jung Min'in gelecegini duyuracagimiz gün geldiginde herkesin destegi gerekecek. Bizden ayrilmayin.^^
Jung Min Türkiye hakkinda konustu! Jung Min'in günlük ve idol hayatini anlatan "Park Jung Min Loved in Asia" isimli bir program var. Programin 5. bölümünde sexy charisma'miz Türkiye hakkinda konustu.^^

3:43'den basliyor. Eline bir harita almis gittigi ve gidecegi ülkeleri isaretliyor. Ilk isaretledigi ülke Türkiye!! En çok nereye gitmek istedigini soruyorlar oda "Türkiye, orasi çok gitmek istedigim bir yer ama çok uzak. Beni taniyip tanimayacaklarini merak ediyorum." diyor. En çok sasirdigi yada duyunca en çok sevindigi ülkenin Türkiye oldugunu söylüyor. Birde Kore'den Türkiye'ye gelmenin 12 saat oldugunu duyunca sasirip Los Angeles ile ayni diyor. Biz onu nasil kafaya koydusak oda bize takmis. Biggrin Jung Min'de Türk hayranlari ile bulusmak için sabirsizlaniyor ve bir an önce Türkiye'ye gelmek istiyor. ^^
Teoki diyen dillerini yerim. Kalp
Çok güzel bir haber. Paylasim için çok çok tesekkürler. ^^
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

Çok güzel bir haber.Umarim kisa zamanda Türkiye'ye gelir.
Allah'ı bulan neyi kaybetmiş, Onu kaybeden neyi bulmuştur.
Oyy bizde seni bekliyoruz zaten Min'im. Biggrin
Yet artik. Biggrin
Çok tesekkürler çeviri ve haber için. Onay
Çok güzel bir konu olmus. Onlarin buralara gelmeleri için bayagi ugrastiniz.
Emegi geçen 'TripleSTR ekibine' çok tesekkürler. Alkis
Onlari burada görebilmek bizim için bambaska bir duygu.
Ben haberleri okumustum daha önceden ama tek bir sayfada toplanmasi daha iyi olmus. Onay
Tekrar tesekkürler. (=

'♥ Sevdiğim Her şey İçinde Tek şey..♥ '

Yaptiginiz çalismalar için her TripleS gibi ne kadar Tesekkür etsem az. Haberleri daha önce de okumustum ama simdi hepsini yeniden tek tek okumak HARIKA!!!

Bugüne kadar olan aktivitelere katilamadim ama insallah bundan sonraki projelere bende katilmak isterim.
Türkiye'de meleklerimizden birini bile görebilmek çok müthis birseySmile
INSALLAH sayenizde bu hayalimiz gerçek olacak.
Gerçekten çok çok tesekkür ederim...
İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Haberler dehset.
Okurken ayaklara firladim. Smile
Insallah gelirler de çabalariniz bosa çikmaz.
Gerçekten süpersiniz. Onay
Katkisi olan herkese tesekkürler. ^^
Hepiniz harikasiniz! Bu sayfaya yeni katildim ve gerçekten uzun ugraslar sonucu buralara geldiniz! Emeginize saglik arkadaslar! Umarim emekleriniz bosa çikmazda en azinda tüm üye birlikte olmasa bile herhangi bir üye gelir. Hepinizi takdir ediyorum. Haberlerde muhtesem ve çok ilgileniyorsunuz. Bunu sizden baska kim becerebilirdi bilmiyorum.( Site ) Umarim hep böyle bol aktiviteli devam edersiniz. Haberlerin bazilarini biliyordum ama çogunu yeni ögrenmis oldum. Emeklerinize yorulan gözlerinize, çabalariniza ve beyninize saglik. Siz olmasaydiniz bunlari ögrenemeyecektim. Tesekkürler Korea-Fans ekibi...
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi