Yorumları: 2,290
Konuları: 4
Tesekkürler kizlar. Umarim bu yazdiklariniz sadece yazi olarak kalmaz Jung Min Türkiye'ye geldiginde destek olursunuz ve ona hep birlikte unutamayacagi bir zaman yasatiriz. ^^ Jung Min'in gelecegini duyuracagimiz gün geldiginde herkesin destegi gerekecek. Bizden ayrilmayin.^^
Yorumları: 2,290
Konuları: 4
16-06-2011, Saat: 12:37
(Son Düzenleme: 23-04-2012, Saat: 16:54, Düzenleyen: fry1905.)
Jung Min Türkiye hakkinda konustu! Jung Min'in günlük ve idol hayatini anlatan "Park Jung Min Loved in Asia" isimli bir program var. Programin 5. bölümünde sexy charisma'miz Türkiye hakkinda konustu.^^
3:43'den basliyor. Eline bir harita almis gittigi ve gidecegi ülkeleri isaretliyor. Ilk isaretledigi ülke Türkiye!! En çok nereye gitmek istedigini soruyorlar oda "Türkiye, orasi çok gitmek istedigim bir yer ama çok uzak. Beni taniyip tanimayacaklarini merak ediyorum." diyor. En çok sasirdigi yada duyunca en çok sevindigi ülkenin Türkiye oldugunu söylüyor. Birde Kore'den Türkiye'ye gelmenin 12 saat oldugunu duyunca sasirip Los Angeles ile ayni diyor. Biz onu nasil kafaya koydusak oda bize takmis.

Jung Min'de Türk hayranlari ile bulusmak için sabirsizlaniyor ve bir an önce Türkiye'ye gelmek istiyor. ^^
Yorumları: 707
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
103
Çok güzel bir haber.Umarim kisa zamanda Türkiye'ye gelir.
Allah'ı bulan neyi kaybetmiş, Onu kaybeden neyi bulmuştur.
Yorumları: 2,285
Konuları: 20
Teşekkür Puanı:
165
Yaptiginiz çalismalar için her TripleS gibi ne kadar Tesekkür etsem az. Haberleri daha önce de okumustum ama simdi hepsini yeniden tek tek okumak HARIKA!!!
Bugüne kadar olan aktivitelere katilamadim ama insallah bundan sonraki projelere bende katilmak isterim.
Türkiye'de meleklerimizden birini bile görebilmek çok müthis birsey

INSALLAH sayenizde bu hayalimiz gerçek olacak.
Gerçekten çok çok tesekkür ederim...
İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Yorumları: 115
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
17
27-06-2011, Saat: 12:26
(Son Düzenleme: 23-04-2012, Saat: 16:55, Düzenleyen: fry1905.)
Hepiniz harikasiniz! Bu sayfaya yeni katildim ve gerçekten uzun ugraslar sonucu buralara geldiniz! Emeginize saglik arkadaslar! Umarim emekleriniz bosa çikmazda en azinda tüm üye birlikte olmasa bile herhangi bir üye gelir. Hepinizi takdir ediyorum. Haberlerde muhtesem ve çok ilgileniyorsunuz. Bunu sizden baska kim becerebilirdi bilmiyorum.( Site ) Umarim hep böyle bol aktiviteli devam edersiniz. Haberlerin bazilarini biliyordum ama çogunu yeni ögrenmis oldum. Emeklerinize yorulan gözlerinize, çabalariniza ve beyninize saglik. Siz olmasaydiniz bunlari ögrenemeyecektim. Tesekkürler Korea-Fans ekibi...
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.