yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Üyeleri Ve Türkiye / SS501 Members And Turkey
Harika bir konu olmus.Bütün haberleri burada tekrar okumak ayri bir keyif ve heyecandi. =)

Somut olarak bir sey yapamadim ama her zaman destege varim.Elimden geldigince yardim etmek isterim size.
Bu günlere gelmemize emekleriniz çok büyük biricik TripleS'ler. Alkis

SS501 ve TripleS'lerin firtina öncesi sessizligi.Bir gelecegiz pir gelecegiz insallah...^^
Aja aja fighting. Atkilic

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
Ne zamandir giremedim siteye,çok sinir oldum ama dayanamadim girdim bugün..Bu önümüzdeki ayida atlatayim çok rahatlayacam..
Su an inanin çok mutlu haberler okudum..Emekleriniz çok büyük..Sizi tebrik ediyorum tekrar ve tekrar..SS501'i Türkiye'ye getirse getirse,siz getirirsiniz Biggrin
Haberleri okurken o kadar mutlu oldum ki kalbim yerinde duramadi.Gülümseyisim sinira ulasti.Yanaklarim aciyor Smile Bazilarini duymus olsam da yeni ögrenmis gibi heycanlandim.
Bizleri bu kadar heycanlandiran, sevindiren, gülümsememizi saglayan haberler için emegi geçen herkese çok tesekkürler. Sizler olmasaniz ne yapardik biz?
Belki korkuları hayallerimiz boğar.
Haberler muhtesem!! Ne zamandir sayfayi açamiyorum bende kendimi büyük birsey yaptim (Hyung Jun'a twitter'dan ulastim) sanmistim ama siz daha daha büyük isler yapmissiniz! Ya hepinizi çok seviyorum gerçekten. Tek oppam JungMin eger buraya gelirse hayatimin en güzel en mutlu günü olucak o gün . Ki biliyorum sizinde öyle olacak Biggrin Hepinize emekleriniz ve çabalariniz için tesekkür ediyorum!! Siz olmasaydiniz ne onlardan haberimiz olur bilgilenirdik nede onlari tanirdik. IYIKI VARSIN KOREA-FANS ♡♡♡♡
[Resim: zel.gif]
Romeo - Tonight's The Night
(28-05-2011, Saat: 4:25)afazi yazdı: TripleSTR ekibi
OneLeN, snowrain, vermidon, afazi, kumru_ik, küçükseytan, anjell_girl, PeRipELLa, naesarang, mawish, angel_SS501, Elif.07

Alkis

Muhtesem ekip sizi gerçekten kiskaniyorum... T.T Elimden hiç bir sey gelmedigini düsünüyorum ve sirf bu yüzden Istanbul ya da Ankara gibi büyük sehirde yasamadigim için çok üzülüyorum. Sad Azmin zaferi böyle bir sey olsa gerek. ^^ Bana göre hiç bir güçlükle karsilasilmadan yapilan seye basari denemez, bu yüzden sizin bir seyleri yoktan var ederek çok büyük bir basariya imza attiginizi düsüyorum. Bununda kolay bir sey olmadigina eminim. Iyiki varsiniz, iyiki TRipleS'siniz. Smile Hepinize tekrar sonsuz tesekkürler. ^^
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Gerçekten agliyorum cry ama mutluluk gözyaslari bunlar biliyorum. O kadar duygulandim ki kendime çok kizdim nasil bu kadar TripleS çalisirken sen oturabildin diye :/ internetle pek aram olmadigi için meger ne çok sey kaçirmisim. Sizi ayakta alkisliyorum Alkis

Her türlü destek için hazirim Shy gerçekten elimden geleni birakir her seyi yaparim her ne isterseniz yeter ki onlari Türkiye'de görebilelim. Hele Jung Min'in Ekimde gelebilecegini duymak. Yeniden aglamaya basliyorum galiba. Kalbim öyle sevinçle kabardi ki ve sizinle o derece gurur duydum ki anlatamam. Zaten ne bu satirlar yeter sizi övüp tebrik etmeye ne benim nacizane ellerim ne de klavyem!

Içim içime sigmiyor onlari burada düsündükçe ve size ne kadar tesekkür etsek azdir. Yine de çok çok çok tesekkürler ekip! Bunca TripleS'e kavusturdugunuz mutluluklar ve kavusturacaklariniz için. Çok Tesekkürler.
I want it painted Black.
Müthis isler basaran bu ekibi ayakta alkisliyorum. Ekim ayinda JungMin'in Türkiye'ye gelmesi hayal degil. Bu kadarini yapmak bile hayal ise daha evvelden artik hiçbirsey hayal degil. Bu ekibin bizler adina çalismasinin sonucudur. Hepiniz muhtesemsiniz.. Smile
basarilariniz için hepinize tesekkür edeiyorum Smileumarim bende ileride birseyler yapabilirim onlarin bizleri ögrenmesi,buraya gelmesi,onlarla bulasabilmek ve onlar buraya geldiginde orda olup destek olabilmek için birseyler yapabilirim.eger olur da Min buraya gelirse sirf bilet parasi yüznden orda olamam diye parami simdiden ayirdim bile Smile)
Mükemmel bir konu Smile
Paylasimlar zaten süper Smile
Tesekkürler ^^
Bu haberler cidden çok güzel Angel Bunlari yapmak kolay degil.Sizi cani gönülden tebrik ediyorum Alkis
Buraya bayildim Heart

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi