yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.55/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club Vol 3 / SS501 Sevenler Kulübü (TRiplesTR) {Yesil Bezelyeler}
(13-10-2011, Saat: 14:23)BucuRgp yazdı: Klip çok fena ya . Sonuna öldüm . Nasil bir seysin sen . Ay kalbim . Biggrin Biggrin

%100 katiliyorum. Hyun, her zaman muhtesem olmak zorunda misin?
[Resim: scaled.php?server=8&filename=cats2gq.jpg&res=medium]
Always & Forever...

Bende kesinlilkle katiliyorm, çok tatli ya. Insani üst üste asik ettiriyor kendine. ♥^^♥ Klibin sonundaki tipine bayildim cixs ya. ^^ Paylasimlar için tesekkürler. ^^
[Resim: ddddceb.png]
Sonuna bittim. Mükemmel olmus... Sen öyle kizlarla gezersen böyle olur iste. Biggrin
Belki korkuları hayallerimiz boğar.
Klibi çok begendim ben. Özellikle sonunu. Onay Kiz da çok fenaydi yalniz.
Fan klübe birisi aliniyorsa bende alinabilir miyim? Tesekkür ederim... Paylasim için sag olun... Biggrin
[Resim: tumblr_oxtb3g8uDr1tahp0eo8_400.gif]
(13-10-2011, Saat: 20:11)janggeumsdream yazdı: Fan Klübe Birisi Aliniyorsa Bende Alina Bilirmiyim?Tesekkür ederim...Paylasim Için Sag olun.. Biggrin

Tabii hos geldin. Smile
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Kyu'nun albümü çok güzeldi.Oldukça yakisikliydi Biggrin Biggrin Pantolonun askilariyla yaptigi dans çok hosuma gitti.

Hyun'a söylenenilecek kelime bulamiyorum artik. Bu adami gün geçtikçe daha fazla seviyorum Biggrin
[Resim: scaled.php?server=824&filename=cats2ja.jpg&res=medium]
Sen tanımlanamayan bir cisimsin benim için...Kim gösterirse şöyle diyorum: UF'O
Klibi begendim Onay Koreografi güzeldi klise hareketleri tekrarlamamis, sarki bence Hyun'un yaptigi en güzel sarki, klipte oynayan kizi sevmedim çok suratsiz geldi bana Hyun'un 32 dis gülümsemesi yaninda gözüme batti bir de klipteki siyahi müzisyenleri anlayamadim Huh Kore siyahi insan popülasyonunun oldugu bir ülke degil ama Hyun ya da yönetmen farklilik yaratmak istemis olabilir diye düsünüyorum ayrica klibin sonu en güzel yeriydi do you like that çaliyor sanirim diger video o sarkiya gelicek bence çok mantikli olur albümün en güzel iki sarkisina klip çekmis olacak neyse sonuç olarak begendim . Aferin HYUN iyi is çikartmissin Onay Biggrin
Hosbulduk tesekkür ederim imzaniz çoook güzel off oppam heo'da çoook yakisikli yerim ben onu ve o arkadaslarini. Biggrin hepsini çook sewiyom ama daha yeni alisiyom gruba daha 3 kisinin adini biliyorum Biggrin heo young saeng Biggrin kim hyun joong Biggrin kim kyu... bisi bisidi Biggrin Biggrin
[Resim: tumblr_oxtb3g8uDr1tahp0eo8_400.gif]
Hepsi bir birinden güzel çikis yaptilar. (:
Umarim birlestiklerinde de böyle güzel bir çikis yapacaklar. Biggrin
Paylasim için çok tesekkürler.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi