(13-10-2011, Saat: 14:23)BucuRgp yazdı: Klip çok fena ya . Sonuna öldüm . Nasil bir seysin sen . Ay kalbim .![]()
%100 katiliyorum. Hyun, her zaman muhtesem olmak zorunda misin?
![[Resim: scaled.php?server=8&filename=cats2gq.jpg&res=medium]](http://desmond.imageshack.us/Himg8/scaled.php?server=8&filename=cats2gq.jpg&res=medium)
Always & Forever...
SS501 Fan Club Vol 3 / SS501 Sevenler Kulübü (TRiplesTR) {Yesil Bezelyeler}
|
(13-10-2011, Saat: 14:23)BucuRgp yazdı: Klip çok fena ya . Sonuna öldüm . Nasil bir seysin sen . Ay kalbim . %100 katiliyorum. Hyun, her zaman muhtesem olmak zorunda misin? ![]() Always & Forever...
Bende kesinlilkle katiliyorm, çok tatli ya. Insani üst üste asik ettiriyor kendine. ♥^^♥ Klibin sonundaki tipine bayildim cixs ya. ^^ Paylasimlar için tesekkürler. ^^
![]()
Sonuna bittim. Mükemmel olmus... Sen öyle kizlarla gezersen böyle olur iste.
![]()
Belki korkuları hayallerimiz boğar.
Klibi çok begendim ben. Özellikle sonunu.
![]()
Fan klübe birisi aliniyorsa bende alinabilir miyim? Tesekkür ederim... Paylasim için sag olun...
![]() ![]()
13-10-2011, Saat: 20:24
(13-10-2011, Saat: 20:11)janggeumsdream yazdı: Fan Klübe Birisi Aliniyorsa Bende Alina Bilirmiyim?Tesekkür ederim...Paylasim Için Sag olun.. Tabii hos geldin. ![]() •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
14-10-2011, Saat: 14:23
Kyu'nun albümü çok güzeldi.Oldukça yakisikliydi
![]() ![]() Hyun'a söylenenilecek kelime bulamiyorum artik. Bu adami gün geçtikçe daha fazla seviyorum ![]() ![]() Sen tanımlanamayan bir cisimsin benim için...Kim gösterirse şöyle diyorum: UF'O
Klibi begendim
![]() ![]() ![]() ![]()
14-10-2011, Saat: 18:12
Hosbulduk tesekkür ederim imzaniz çoook güzel off oppam heo'da çoook yakisikli yerim ben onu ve o arkadaslarini.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|