02-05-2013, Saat: 18:14
Çok çok teşekkürler.

UZAYLI TRİPLE'S
❤ SS501 ❤
[KARA]❤[A-JAX]
❤ SS501 ❤
[KARA]❤[A-JAX]
SBS Variety Show - Barefoot Friends (Turkish Subtitled)
|
02-05-2013, Saat: 22:28
Barefoot Friends (Yalın Ayak Arkadaşlar 1. Bölüm Tanıtımı)
Not: Ciddi anlamda yalın ayaklar. Üyeler: (SS501) Kim Hyun Joong, Kang Ho Dong, Yoo Se Yoon, Yoon Jong Shin, Yoon Si Yoon, Kim Bum Soo, (Super Junior) Eunhyuk, ve (After School) UEE Yer: Vietnam Üyeler ilk bölüm için Vietnam'daydılar. Bu yabancı ülkedeki görevleri "sıradan bir Vietnamlı gibi yaşamak" oldu. 2 takıma ayrıldılar ve ayrı şehirlere gittiler. Yapım ekibinden maddi destek almadan 1 gün boyunca nasıl yaşayacaklar acaba? Hem de dili bilmezken! Para kazanmak için neler yapacaklarını merak ediyor musunuz? Bu eğlenceli programı hemen izlemek gerek değil mi? O zaman keyifli seyirler^^ Emeğe saygı gösterelim lütfen, sizden beklediğimiz tek şey teşekkür ya da yorumlarınız. ^^ 1. Bölüm 1. Kısım 1. Bölüm 2. Kısım 1. Bölüm 3. Kısım (Son Kısım) ~TRipleSSubTeam (SS501 Gönüllü Çevirmen Ekibi) ~ ![]() ![]()
Merakla beklenen programın ilk bölümü sonunda geldi, ellerinize sağlık bayanlar.
![]() INFINITE
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P afazi'm ❤
03-05-2013, Saat: 23:52
Fighting!
İlk bölüm gelmiş. ![]() BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
04-05-2013, Saat: 1:53
Evet, 2. bölüm de yakında gelecek inşallah. ^^
Bölümler ilk sayfadaki indexe eklenecektir. Bilginize! ^_^ ![]() ![]()
Normalde programları pek takip etmem ama bunu çok sevdim, devamını dört gözle bekliyorum.
![]() ![]() ![]()
04-05-2013, Saat: 3:24
Konu için teşekkürler. ^^
04-05-2013, Saat: 16:57
Öncelikle çok teşekkür ediyorum ve çeviri ekibine kolaylıklar diliyorum. ^^
Program çok eğlenceli. ![]() HyunJoong: Bizi satmak için uğraşıyorlar. Ucuz, pahalı. Kore yapımı. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|