yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Republic of Korea Undergraduate Scholarship 2013
İnanmıyorum çok mutlu oldum. 10.sınıfa geçtim ilk sene 72.36 dıydı. Ama bu 3 sene daha çok çalışacağım bekle beni Kore. Atkilic Çok mutlu oldum ya.. Happy0064

~♥кιм נαє נσσηg♥~
♥♥JYJ♥♥
Çok güzel bir fırsat İngilizcem iyi olsaydı başvurmak isterdim. Sad
Çok güzel bir imkan. (: Ama sanırım o kadar çalışkan değildim. Dertli
~~ SMTown ~~
bu burs basvurusuna sadece 1988 yılı dogumlular mı basvuruyor yoksa 1988 ve sonra doganlarda basvura biliyor mu? ben 1992 dogumlugum üniversite 3 sınıfa gidiyom lıse diplomam iyi ama dogum tarihi kafamı karıstırdı yardımcı olursanız sevinir simdiden tesekkürler Smile
AYŞENUR ARDA
Bu sene değerlendirebilecekler kaçırmasa ne güzel olur bu tür paylaşımlar için kocaman teşekkürler
bende üni 3. sınıfa geçtim. bölümüm üzerinden devam edebileceksem ne güzel olur. hem ingilizcem iyi. hem de lise olsun üni olsun notlarım istenilen düzeyde offf heycanlandm. lütfen detaylı açıklama alabilirmiyiz??
Paylaşımınız için teşekkür ederim.
2013 정부초청 학부장학생 선발 설명회 / 2013 Korea Government Scholarship Program Seminar

>>> http://www.korea-fans.com/forum/konu-201...minar.html
Arkadaslar, sorularinizi soyle cevaplayablirim.

1 mart 1988den sonra doganlar icin gecerli bir durum bu. Ve liseden mezun olmus olmaniz gerekiyor.
Yani su an universite ucuncu sinif okuyanlar bursa basvurabilir. (diploma notunuz 80 ve ustuyse)
Ancak bu burs 5 senelik bir burs ve butun dersleri korece goreceginiz icin ilk sene korece ogrenip sonraki 4 sene okula bastan baslayacaksiniz.
Ben ucuncu sinifim ordan devam edicem diye birsey maalesef ki soz konusu degil.
Bunu goze alarak basvurmanizi oneririm. 3 senem bosa gitmez diyorsaniz basvurun.
Ancak 5 sene korede kalmaniz ve bursun devam edebilmesi icin bursu veren kore hukumetinin istedigi puanlari alip basari gostermeniz gerekmekte. Istedikleri puanin altina duserseniz bursunuz kesiliyor.
Zaten ekteki aciklamada hepsi yaziliyor ama sanirim okumadiniz. Biggrin 3. siniftan devam edebilir miyim diye soru gelince.. Biggrin
Umarim yardimci olabilmisimdir ^^
I'm your venus ...
Tumblr
merhaba benim anlamadığım ekte verilen forum1 forum2 gibi belgeleri kendimiz mi doldurup yollayacağız..birde 1 orjinal ve 3 fotokopi deniliyor her belgenin üç fotokopisi mi bu denilen..ve ayrıca diploma ve transkirip noter onaylı mı tercüme edilmeli

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi