yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pink Lipstick / 분홍 립스틱 (2010)
Ben de bunu yazmak için gelmistim Smile Bu kadar da ayni olmaz ki konusu benziyor mu acaba?
LeeMin Ho-Kim Jeong Hoon-Yoon Eun Hye-Kim Joon-Boys Over Flowers-Kim Bum-My Girl-Lee Dong Wook-My Fair Lady-Korea-FANs-DÜşlerimin Prensi-FUll House-Denizler imparatoru-So Ji Sub Fanları-♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥
Biggrin Ben de ayni seyi yazmak için gelmistim. Biggrin Kalp Agrisi dizisiyle bu dizinin konusu birbirine yakin sayilir ama ayni degil. Sanirim ihanet temali oldugu için afisler ayni olmus. Biggrin
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Biraz komik olacak ama ben de tam bunu yazmak için gelmistim Biggrin
Çok sasirdim görünce ...
Aynen ben ilk baktigimda soke oldum zaten ayna falan hepsi ayni renk bile.
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Konularinda da mi benzerlik var acaba? Ikisinde de sevdigi adam arkadasiyla birlikte oluyor gibi anladim ben ama siz ne dersiniz bilmem...
Ben de bunu yazmak için gelmistim. Nasil bir tesadüf bu?
Bunu da görünce dedim acaba bizim dizi sektörü Kore ile mi ilgilenmeye basladi...Biraz saçma ama belki de uyarlamadir dedim(!)
Kalp Agrisi'nin konusu Halide Edip'in romanindan yani uyarlama olmasi imkansiz bence ama benzerlikler var galiba.
Kalp Agrisi'nin konusu iste : Halide Edip’in bu romani ask üzerine kurulmustur. Çocukluktan itibaren birbirini taniyan iki genç kizin ayni erkege asik olmalari ve birinin arkadasi ugruna bu asktan vazgeçmesi gerektigi anlatiliyor.
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.

Arkadaslar bir sey dikkatimi çekti. Bu diziyi seyretmeyi düsünmüyorum simdilik ama atv de yeni baslayan dizi Kalp Agrisi'nin tanitim fotografina ne kadar çok benziyor. Kalp Agrisinin ilk tanitim fragmanlarini izlerken gördüm ve agzim açik kaldi. Bu kadar mi benzerlik olur tipatip aynisi...Smile
(04-04-2010, Saat: 14:52).*.büsra.*. yazdı: Arkadaslar bir sey dikkatimi çekti. Bu diziyi seyretmeyi düsünmüyorum simdilik ama atv de yeni baslayan dizi Kalp Agrisi'nin tanitim fotografina ne kadar çok benziyor. Kalp Agrisinin ilk tanitim fragmanlarini izlerken gördüm ve agzim açik kaldi. Bu kadar mi benzerlik olur tipatip aynisi...Smile

Katiliyorum canim.Ikisi de benim sevdigim dizler arasinda ve iki dizininde afisleri tipa tip ayni. Biggrin

Geri Döndüm

Ilk gördügümde bende sok oldum her sey ayni resmen. Bence bu raslanti olamaz. Yani bu kadari da raslanti olamaz gibi geliyorDodgy
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•
~Coffee Prince Fan Club~
AaaSarhos Saka maka tipa tip ayni resim Biggrin Sok oldum Biggrin hysterical
[Resim: ybu3cz6.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi