yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pink Lipstick / 분홍 립스틱 (2010)
(20-03-2010, Saat: 20:30)brn... yazdı: Konularinda da mi benzerlik var acaba? Ikisinde de sevdigi adam arkadasiyla birlikte oluyor gibi anladim ben ama siz ne dersiniz bilmem...

Konulari da ayni ya yuh BiggrinBiggrinBiggrin
(12-03-2010, Saat: 18:24)prencess yazdı: Evet 1.sayfadaki resimle Kalp Agrisi adli dizinin firagmaninda çikan resim ayni duruslara ve hatta kirmizi kiyafte kadar arkadasinda dedigi gibi.
Hahaa demek yönetmenlerde Kore dizileri izliyor ama bu dizide Korede yeni yayinlaniyor.
Ve aslinda bizim ülkemizde yayinlanan bir dizide Hyun Bin"in oynadigi "Bir Milyonerin Ilk Aski" adli filmden birebir sahneleri almislardi ki filmi izleyince sok olmustum çünkü dizideki o sahneleri çok orjinal bulmustum ama maalesef alinti yapmis yönetmen.

Ablacim o hangi dizi ? Ben izlemistim o filmi de merak ettim simdiDurtuk
Tanitim afisi bizim Türklerden alintiya benziyor.

atv'de yayinlanan "Kalp Agrisi" dizisinin tanitim afisi böyleydi. Yanlis hatirlamiyorsam. Biggrin
'
[Resim: Balksz-1ttt.png]
You make my heart beat faster. What can I do? to reach out to you

TUMBLR
(18-07-2010, Saat: 3:17)CrystalHearts yazdı: Tanitim afisi bizim Türklerden alintiya benziyor.

atv'de yayinlanan "Kalp Agrisi" dizisinin tanitim afisi böyleydi. Yanlis hatirlamiyorsam. Biggrin

Hayir bildigim kadariyla Pink Lipstick daha önce.
Vay be! Güzel diziye benziyor. Bence Park Eun Hye kesinlikle harika bir seçim olmus.
Keske izleyebilseydik...

Tanitim için sagol canim Opucuk
[Resim: balksz1xb.png]
Ahh ahh... Ihanet. Biggrin Tanitim için tesekkür ederiz. Gozlukgulmek
Tanitim için çok tesekkürler. Biggrin
149 bölümlük dizimiz mutlu bir bölümle sona erdi arkadaslar. Smile

Geri Döndüm

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi