(15-02-2010, Saat: 16:03)kore prensesi yazdı:(15-02-2010, Saat: 4:20)ASI MAVI yazdı: Evet hafta içi hergün yayinlandigi için uzun. Ben simdiye kadar bir ilk bölümü sevmistim o da olaylarin en kritik bölümü oldugu için. Yanlis anlamadiysam kadini kocasiyla sözde en iyi arkadasi o kadar fazla kandiriyorlar ki kendi büyüttügü kizi bildigi çocuk bile onlarin çikiyor. Sanirim onun bebegi dogumda ölecek yerine digerinin bebegini koyacaklar. Bu bölümde bulantilari basladi sanirim hamile ama digerinin karninda ki bebek daha büyük erken dogum filan mi yapacak acaba bizim kiz? Heyecanli ve bekledigim bölümler basliyor. Artik zevkle dizimi izleyebilirim. Her ne kadar Korece bilmesekte az çok artik dediklerini anlamaya da basladim zaten.
Canim sen diziyi anlatinca iyice merak ettim.Allah nasip ederse bende sinavlar bitince yazin izlemeyi düsünüyorum.Ve hatta becerebilirsem elimden geldigince Türkçeye çevirmeyi düsünüyorum.Bu arada izledikten son özetini bizlerle paylasirsan çok mutlu olurum
Valla elimden geldigince(yarim yamalak anladigim kadariyla

Ama sana basindan kisa bir özet geçeyim. Basta mutlu bir aile tablosuyla basladi anne baba çocuk görünüste mutlu bir yuva. Ama sonradan aslinda bu yuvanin temellerinin en bastan yalanlarla kurulmus oldugu ortaya çikiyor. Kizin en sevdigi arkadasi (sözde arkadasi)eve sarhos bir sekilde geliyor sarhos bir sekilde konusuyor filan. Bizim basroldeki kizda(Korelilerin isimlerini hatirlamakta hep zorluk çekerim bu yüzden böyle anlatacagim artik idare edin)kizini göstererek onu korkutacaksin yapma filan diyordu. O da kiza sarilip sarange filan diyordu. Kiza siki sarilip sonra kizin babasi geldi ''Napiyorsun'' filan diye bagirdi. Kadini asagiya indirdiler sonra kizinin yanina döndü telefonunu unutmus bizim sarhos kiz.
Neyse telefonu indirince küçük kiz hakkinda konustuklarini samimiyetlerini görünce bizim zavallinin dünyasi basina yikiliyor sanirim gerçegi ögreniyor. Eve giriyor küçük kiz koltukta uyumus onun yüzüne bakiyor sanki inanmak istemiyormus gibi eliyle kontrol ediyor. Sonra sariliyor küçük kiza. Kendi dogurmamis bile olsa onu büyüttü emek verdi. Küçük kizin suçu yok sonuçta ve otele gidip onlari sarmas dolas görüyor. Nn iyi arkadasiyla kocasini o halde ve o kadin utanmadan arkadasinin kocasina yabu diyor ve zavalli kadin arada yikilip kaliyor. Ben olsam ikisininde saçini basini yolardim olmadi birilerini tutar ikisinide bir temiz dövdürürdüm. Ikisi de tam sopalik

Daha sonra bunlarin daha sevgili olduklari bölümlere dönüyolar. Olaylarin basinda oglan bir sempatik kiza sirnasip duruyor ama bir yandan da kizin arkadasiyla çocuk yapacak kadar ilerletiyor isi ve çocugu aldirtarak kadinin da Amerika'ya yollatmaya çalisacak kadar uyanik bir tip ama kadinda onu kandirip çocugu aldirmayacak kadar kurnaz. Tencere kapak misali. Tam birbirlerini bulmuslar bizim safta evlilik hayalleri kuruyor arada kizla oglanin kiz kardesleri arasinda kavga çikiyor nerdeyse evlilik iptal olacak seviyeye geliyor ama sonra barisiyolar filan ve evleniyorlar. Aslinda kizin sözde arkadasi evliligi engellemeye çalisiyor basaramayinca balayina gittikleri yere kadar da gidiyor ama basarili olamiyor. Oglanda masallah her iki tarafida idare edeyim derdinde tabi kiz zengin birakir mi hiç uyanik
bu arada söylemeden edemiyecegim oglana sinir oluyorum dedim oglanin bir annesi var evlere senlik hiç susmayan cinsinden. Herkesle azarlar gibi hiç durmadan konusuyor. Bir de cirtlak sesi var onu gördükçe ileriye sariyorum kadinin konusma tarzini görünce anlarsin.
Neyse baya anlattim zaten ilk bölümle bir de evlendikleri bölüm disinda çokta ilgi çekici degildi dedigim gibi ilerki bölümler asil olaylarin baslayacagi bölümler gibi görünüyor. Ben kizin bu kadar saf görünmesine sinir oluyordum nihayet oda akillansinda bu ikisinin hakkindan gelsin. Valla ne yaparsa bu ikisi hakediyor izledikçe sinir oldum bakalim diger bölümlerde neler olacak.
Neyse çok uzattim dizinin kisa (aslinda baya uzun bir özeti

Umarim diziyi az çok anlatabilmisimdir.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.