14-01-2010, Saat: 15:29
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor
wiseacre_daisy <3
wiseacre_daisy <3
Pink Lipstick / 분홍 립스틱 (2010)
|
14-01-2010, Saat: 15:29
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor
wiseacre_daisy <3
14-01-2010, Saat: 20:48
(Son Düzenleme: 27-11-2011, Saat: 21:49, Düzenleyen: first love suju.)
(13-01-2010, Saat: 21:52)TheMIs yazdı: Tesekkürler Bölüm sayisi fazla ama bir bölüm sadece yarim saat. Hesapladim, normalde 1 bölüm 2 saat olsaydi dizide 30 bölüm olmus olacakti yani sandiginiz gibi uzun degil. Her bölüm yarim saatten olusuyor. Korkmayin. :d Geri Döndüm
16-01-2010, Saat: 20:09
(Son Düzenleme: 27-11-2011, Saat: 21:50, Düzenleyen: first love suju.)
(14-01-2010, Saat: 20:48)kore prensesi yazdı:(13-01-2010, Saat: 21:52)TheMIs yazdı: TesekkürlerBölüm sayisi fazla ama bir bölüm sadece yarim saat. Hesapladim, normalde 1 bölüm 2 saat olsaydi dizide 30 bölüm olmus olacakti yani sandiginiz gibi uzun degil. Her bölüm yarim saatten olusuyor. Korkmayin. Iyiymis o zaman izlenilebilir. ![]()
Paylasim için tesekkürler Dilek'cim.
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Güzel bir diziye benziyor
![]()
23-01-2010, Saat: 22:00
(Son Düzenleme: 27-11-2011, Saat: 21:51, Düzenleyen: first love suju.)
Tanitiminiz için tesekkürler. Çok güzel bir diziye benziyor. Insallah en yakin zamanda altyazisi çikar da izlerim.
Güzel bir dizi tesekkürler. Ama henüz istedigim yerlere gelmedi. Bakalim ilk bölümde evlendiklerini, kizlarini gösterdi. Sonraki bölümlerde de evlenmeden önce neler yasandiklarini... Bakalim asil ihanetin bedelini ödetecegi bölümlere gelsek ben oralari bekliyorum merakla neler olacak diye.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
03-02-2010, Saat: 19:43
(Son Düzenleme: 27-11-2011, Saat: 21:51, Düzenleyen: first love suju.)
Hmm...Bayagi uzun bir diziymis.Eun-hye bas rollerden ^^ Yeon-saeng =)
![]()
Evet hafta içi hergün yayinlandigi için uzun. Ben simdiye kadar bir ilk bölümü sevmistim o da olaylarin en kritik bölümü oldugu için. Yanlis anlamadiysam kadini kocasiyla sözde en iyi arkadasi o kadar fazla kandiriyorlar ki kendi büyüttügü kizi bildigi çocuk bile onlarin çikiyor. Sanirim onun bebegi dogumda ölecek yerine digerinin bebegini koyacaklar. Bu bölümde bulantilari basladi sanirim hamile ama digerinin karninda ki bebek daha büyük erken dogum filan mi yapacak acaba bizim kiz? Heyecanli ve bekledigim bölümler basliyor. Artik zevkle dizimi izleyebilirim. Her ne kadar Korece bilmesekte az çok artik dediklerini anlamaya da basladim zaten.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
(15-02-2010, Saat: 4:20)ASI MAVI yazdı: Evet hafta içi hergün yayinlandigi için uzun. Ben simdiye kadar bir ilk bölümü sevmistim o da olaylarin en kritik bölümü oldugu için. Yanlis anlamadiysam kadini kocasiyla sözde en iyi arkadasi o kadar fazla kandiriyorlar ki kendi büyüttügü kizi bildigi çocuk bile onlarin çikiyor. Sanirim onun bebegi dogumda ölecek yerine digerinin bebegini koyacaklar. Bu bölümde bulantilari basladi sanirim hamile ama digerinin karninda ki bebek daha büyük erken dogum filan mi yapacak acaba bizim kiz? Heyecanli ve bekledigim bölümler basliyor. Artik zevkle dizimi izleyebilirim. Her ne kadar Korece bilmesekte az çok artik dediklerini anlamaya da basladim zaten. Canim sen diziyi anlatinca iyice merak ettim.Allah nasip ederse bende sinavlar bitince yazin izlemeyi düsünüyorum.Ve hatta becerebilirsem elimden geldigince Türkçeye çevirmeyi düsünüyorum.Bu arada izledikten son özetini bizlerle paylasirsan çok mutlu olurum ![]() Geri Döndüm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|