yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Me Too, Flower! / 나도, 꽃! (2011)
Opucuk Opucuk

[Resim: meflowerphoto1112091624.jpg]

Istiyorum kesinlikle. Onay

Ben de istiyorum. ^^'
Fan'i bir baska arkadas açacakmis. Siz yine de isimleriniz yazin. ^^
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Ben de istiyorum hatta en basa yazabilirsiniz beni.BiggrinBiggrin
Beni de yazin lütfen. Biggrin
Lütfen beni de ekler misiniz?
*İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Beni de ekleyin lütfen. ^^
Yeni okudugum bir dedikoduya göre MBC bizim diziyi erken bitirme karari almis. Yeni yil ödül törenlerine yetismek içinmis aladigim kadariyla. 15 bölümde bitirmeyi düsünüyorlarmis. Sad Daha fazla düsürüp aniden bitmesin de. Aglama 29 aralik son bitim olarak ayarlanmis öyle okudum Sad
(09-12-2011, Saat: 23:04)elmas(= yazdı: Beni de ekleyin lütfen ^^
Beni de ekleyin lütfen. ^^
Yeni okudugum bir dedikoduya göre MBC bizim diziyi erken bitirme karari almis. Yeni yil ödül törenlerine yetismek içinmis aladigim kadariyla. 15 bölümde bitirmeyi düsünüyorlarmis. Sad Daha fazla düsürüp aniden bitmesin de. Aglama 29 aralik son bitim olarak ayarlanmis öyle okudum. Sad

Evet ben de yeni gördüm ama dertleri reytinglermis. Hayir anlamiyorum uzun süredir izledigim en güzel dizi diyebilirim reytingi nasil düsük olur anlamadim. Nedense bana Secret Garden'i animsatiyor bu dizi. Meraktan son 2 bölümü korece izledim. ( Pek anlamadim tabiSmile ). Zaten 16 bölüm yani ne var daha da kisaltacak ki?
(09-12-2011, Saat: 23:12)kim soo young yazdı:
(09-12-2011, Saat: 23:04)elmas(= yazdı: Beni de ekleyin lütfen. ^^
Yeni okudugum bir dedikoduya göre MBC bizim diziyi erken bitirme karari almis. Yeni yil ödül törenlerine yetismek içinmis aladigim kadariyla. 15 bölümde bitirmeyi düsünüyorlarmis. Sad Daha fazla düsürüp aniden bitmesin de. Aglama 29 aralik son bitim olarak ayarlanmis öyle okudum. Sad

Evet ben de yeni gördüm ama dertleri reytinglermis. Hayir anlamiyorum uzun süredir izledigim en güzel dizi diyebilirim reytingi nasil düsük olur anlamadim. Nedense bana Secret Garden'i animsatiyor bu dizi. Meraktan son 2 bölümü korece izledim. ( Pek anlamadim tabiSmile ). Zaten 16 bölüm yani ne var daha da kisaltacak ki?

Ya kesinlikle katiliyorum, ama yeni yil ödül anketinde doldurdum bugün ve cidden bizim bu süper dizi tutulmamis nedense ya! Ama ben gördügüm tüm dallarda ona oy verdim. Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi