yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Me Too, Flower! / 나도, 꽃! (2011)
(09-12-2011, Saat: 19:46)ßlaCk aNqeL yazdı: Fan Club bugün veya yarin açilacaktir. Onay

Çok sevindim, çok sevindim. Biggrin Çok tesekkürler. Allahrazi
(09-12-2011, Saat: 23:12)kim soo young yazdı:
(09-12-2011, Saat: 23:04)elmas(= yazdı: Beni de ekleyin lütfen. ^^
Yeni okudugum bir dedikoduya göre MBC bizim diziyi erken bitirme karari almis. Yeni yil ödül törenlerine yetismek içinmis aladigim kadariyla. 15 bölümde bitirmeyi düsünüyorlarmis. Sad Daha fazla düsürüp aniden bitmesin de. Aglama 29 aralik son bitim olarak ayarlanmis öyle okudum. Sad

Evet ben de yeni gördüm ama dertleri reytinglermis. Hayir anlamiyorum uzun süredir izledigim en güzel dizi diyebilirim reytingi nasil düsük olur anlamadim. Nedense bana Secret Garden'i animsatiyor bu dizi. Meraktan son 2 bölümü korece izledim. ( Pek anlamadim tabiSmile ). Zaten 16 bölüm yani ne var daha da kisaltacak ki?

Ya kesinlikle katiliyorum, ama yeni yil ödül anketinde doldurdum bugün ve cidden bizim bu süper dizi tutulmamis nedense ya! Ama ben gördügüm tüm dallarda ona oy verdim. Onay

Yok artik soklardayim. Nasil olurda böyle süper bir dizi tutalmaz. Kizgin Koreliler niye böyle harika bir diziyi izlemezler anlamiyorum. Huh
Bu arada tabi ki beni de eklemeyi unutmayin. Tongue
15.bölümde bitirmek mi?
Zaten 16 bölüm. 1 bölüm kisaltinca ne oluyor yani?
Ayrica bu harika dizi nasil tutulmaz merak ettim!
영원히...

[Resim: q62.gif]

''Benim müziğim sensin.''

EXO
infinite

Me Too, Flower! Fan Club. Onay

http://www.korea-fans.com/forum/me-too-f...61379.html

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Çocugum ya çok duygusal, hemen gözleri doluyor. Kalp Ayrica spoiler içindekinide bayildim. O sahnede çok gülmüstüm. Fotograflar için çok sag ol. Smile
[Resim: dscf01.jpg]

[Resim: dscf02.jpg]

[Resim: dscf03.jpg]

[Resim: dscf04.jpg]
[Resim: dsc1fw.jpg]

[Resim: 1111261.jpg]

[Resim: 1111262.jpg]

[Resim: 1111263.jpg]
Güzel bir dizi begendim. Biggrin

Dizimizdeki meshur öpücük sahnesinin kamera arkasi.AngryAngel

http://www.youtube.com/watch?v=K2U38DvKR...re=related
Yoon Si Yoon Super , Lee Gi Kwang Onay . En yakin zamanda bu diziyi izlemek lazim.
B2uty olmayı seviyorum Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi