yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Me Too, Flower! / 나도, 꽃! (2011)
(08-12-2011, Saat: 19:54)Hallyu yazdı:
(08-12-2011, Saat: 17:00)özlemsen yazdı: Bu dizi bizim saatimizle kaçta basliyor ve hangi günler acaba? Beni de ekler misiniz bu arada?

Dizi çarsamba ve persembe günleri bizim saatimize göre 15.00'te basliyor.
Ayrica burasi fan club degil ama yakinda insallah açilir. Smile

Evet ya bizim bir fan cluba ihtiyacimiz var. Rolleyes Rolleyes
(08-12-2011, Saat: 3:20)jandi89 yazdı: 9. bölümü izledim ve çok güzeldi. Kiz affetmiyor bizim oglani. Hakli kiz... Confused 10. bölüm daha bir güzel sanki. Kiskançlik kokulari aldim. Blush Su baskan haniminda ne yapmak istedigini anlamadim. Bizim kizin kiz kardesiyle ne yapmak istiyor ki? Dodgy

Vav... 9 cidden harika eksin olmus ya. xD Hahah doktordan mi kiskanacak ya koptum lol. ^^
Ya harika bu yapim ya...
(09-12-2011, Saat: 1:44)elmas(= yazdı:
(08-12-2011, Saat: 3:20)jandi89 yazdı: 9. bölümü izledim ve çok güzeldi. Kiz affetmiyor bizim oglani. Hakli kiz... Confused 10. bölüm daha bir güzel sanki. Kiskançlik kokulari aldim. Blush Su baskan haniminda ne yapmak istedigini anlamadim. Bizim kizin kiz kardesiyle ne yapmak istiyor ki? Dodgy

Vav... 9 cidden harika eksin olmus ya. xD Hahah doktordan mi kiskanacak ya koptum lol. ^^
Ya harika bu yapim ya...

Doktorla beraber görünce kizi birazcik delirdi. Tongue Abaza 10. bölüm de ayri bir güzeldi. Yaa bütün bölümleri çok güzel bu dizinin. Biggrin
Güzeller güzeli unniem Lee Jin Ah ve My Princeses'in sweet'i Kwang oynuyor.
Bugün izlekeye basladim. Güzel bir dizi, keyifle ve hiç sikilmadan izledim. 2. bölümü çok merak ettim. Kismetse birazdan onuda izleyecegim.
Bir de Seo Hyo Rim adli oyuncuyu ben hangi diziden taniyor olabilirim. Çok tanidik geliyor fakat çikaramadim. Saskin Bilen biri yardimci olursa sevinirim.
Tanitim için tesekkürler, yalniz fan clup açilmadi degil mi?
@Rock Prensesi Seo Hyo Rim Sungkyunkwan Scandal dizisinde oyunuyordu. (Kendisinden hiç hazetmem. bee )

Fan club'i yok dizinin.
Fan Club bugün veya yarin açilacaktir. Onay

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

(09-12-2011, Saat: 19:20)Rock Prensesi yazdı: Güzeller güzeli unniem Lee Jin Ah ve My Princeses'in sweet'i Kwang oynuyor.
Bugün izlekeye basladim. Güzel bir dizi, keyifle ve hiç sikilmadan izledim. 2. bölümü çok merak ettim. Kismetse birazdan onuda izleyecegim.
Bir de Seo Hyo Rim adli oyuncuyu ben hangi diziden taniyor olabilirim. Çok tanidik geliyor fakat çikaramadim. Saskin Bilen biri yardimci olursa sevinirim.
Tanitim için tesekkürler, yalniz fan clup açilmadi degil mi?

Seo Hyo Rim'i Scent of a Woman'dan hatirliyor olabilirsiniz. Smile

(09-12-2011, Saat: 19:35)cassi yazdı: @Rock Prensesi Seo Hyo Rim Sungkyunkwan Scandal dizisinde oyunuyordu. (Kendisinden hiç hazetmem. bee )

Fan club'i yok dizinin.
Aaa evet simdi hatirladim, çok sag ol canim. Orta yerimden çatlayacaktim kim diye. Biggrin

(09-12-2011, Saat: 19:46)ßlaCk aNqeL yazdı: Fan Club bugün veya yarin açilacaktir. Onay

Oo tamam Yasemi'cigim. Sag ol.
(09-12-2011, Saat: 2:56)jandi89 yazdı:
(09-12-2011, Saat: 1:44)elmas(= yazdı:

Ya harika bu yapim ya...

Doktorla beraber görünce kizi birazcik delirdi. Tongue Abaza 10. bölüm de ayri bir güzeldi. Yaa bütün bölümleri çok güzel bu dizinin. Biggrin

Omo Omo 10. bölüm de çikti mi? Süper hemen bakiyorum. Biggrin

(09-12-2011, Saat: 19:46)ßlaCk aNqeL yazdı: Fan Club bugün veya yarin açilacaktir. Onay

Demek açilacak. O zaman adimi ilk siralarda isterim. Abaza
------

[Resim: meflowerphoto1112091624.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi