yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Love In The Rain / 사랑은 비를 타고 (2012)
(10-05-2012, Saat: 0:32)e.sena yazdı: ben yavaş yavaş bu diziyi niye izliyorum demeye başladım açıkcası..biraz sıkıcı gelmeye başladı..sanırım jgs için izlemeye devam ediyorum ve bu yuzden mutlu olup diziyi heyecanla beklıyor oluyorum..ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum....:S!

ewet ilk başlarda ben de sıkıldım gerçekten dedim ne zaman gelecek şimdiki zamana 4. bölümden sonra galiba dönüyo normale ve çok güzel oluyor mutlaka devam et bölümlerin hepsi gelmemiş ben zor bekliyorum Biggrin
Geçenlerde KBS Word'de karşıma çıktı söyle bir göz ucuyla izledim biraz ağır seyreden bir havası vardı. Konusunu da şimdi öğrendim ilginç bir konuya sahipmiş. Tanıtım için teşekkür ederiz.
çok iyi ya gerçekten, sadece In ha ajusshisin ilk başta bencil davranmasına biraz kızdım ama sonradan oğlu için vazgeçmesi duygulandırdı bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak Smile
Gerçek olan içimdeki bu boşluk mu? Değil! Bir şey var, ama eksile eksile var.
the classic e benziyor
Bende daha yeni gördüm bu diziyi izliyeceğim bakalım nasıl Smile Tanıtım için teşekkürler.
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
İzlediğim en güzel,en romantik Kore dizisi...
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Hemen başlamak istiyorum Smile .
Korea- Fans
Sınavlarım bitince tekrar izledim.Ama 5.ci bölümden itibaren Smile Benim için dizinin esas can alıcı ve güzel bölümleri oradan başlıyor çünkü. Jang Geun Seuk'un izlediğim en romantik dizisiydi. Sevgisini ifade ediş tarzı gerçek gibiydi. Bütün sahnelerinden etkilendim. (Ayrıca buradaki ikiliyi daha çok sevdim.)

Dizinin The Clasicc'le bir ilgisi yok,kıyas bile edilemez.

Dizi deyince "Love Rain" benim için. Harika ötesi bir diziydi gerçekten. Onay Onay
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Tamamen ayrı bir cumhuriyetten yorum olabilir ama tanıtımda Kim Yoon He'nin kızının adı Yo-Ri yazıyor, dizide ismi Ha Na diye geçiyor. Böyle bir uyumsuzluk farkettim de belirtmek istedim. Smile
dizinin konusu hoşuma gitti izleme listeme aldım bile.

Winamp'ıma konan mavi kelebek .
o.O

Hello to myself .*

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi