yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul, Aksam Yemegi (23.12.2010)

Degerli Üyelerimiz,

Daha önce de duyurusunu yaptigimiz gibi, Istanbul(Taksim)'de Korece kursu açilacak. Bu konuda konusmak için Sayin Müstesar Bay CHO, biz Korea-Fans Istanbul ailesi ile bir aksam yemegi yiyecek. Ayrici merak ettigimiz diger konulardaki sorularimizi da cevaplandiracak.

Yemekte bize Sayin Müstesar Bay Cho'nun Esi ve Sejong Enstitüsü'nden Koreli Ögretmenler de eslik edecek..

Yemegin masrafini, Bay CHO ödemek istedigini söyledi..
Sizlere tavsiyem bu önemli bulusmayi kaçirmamaniz.

Yemege gelecek arkadaslar lütfen bana mail göndersinler.

[email protected]

Bulusma Bilgileri
Yer: Taksim BBQ Chicken
Not: BBQ Chicken bir Güney Kore restorant zinciridir.

Tarih: 23 Aralik 2010(Persembe)
Saat:19:00

Not: BBQ Chicken Hakkinda Detayli Bilgi için Tiklayiniz----> http://www.bbqchicken.com.tr/
Malesef çok geç Aglaelsalla Hemde o saatte okulda oluyorum Durtuk
Katilanlara iyi eglenceler Smile
...

TVXQ5
Özellikle Korece kursu ve lisans-yüksek lisans burslariyla ilgili bilgi almak isteyen arkadaslarimiz için büyük firsat. Konuyla ilgili en yetkili kisi olan, Sayin Müstesar Bay CHO'dan, sorulariniza cevap alabilirsiniz. Hem sorulariniz hem de Bay CHO ile tanisma firsati bakimindan kaçirilmayacak bir yemek...Onay
Bay Cho inanilmaz mütevazi birisi bütün sorularinizi ictenlikle cevaplayacagindan süphem yoktur... herkese iyi eglenceler...
Ne güzel br haber ama saati çok geç.Aglaelsalla Katilmayi çok isterim ama su an için pek mümkün gibi gözükmüyor.

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Ankara'dan sonra Istanbul'da da yemek düzenleniyor. Dogrusu Kore ve Türkiye arasinda iliskilerin böyle ortamlarla pekistirilmesi çok güzel . Sunulan imkanlari saglayanlara tesekkürler Alkis.
Iyi eglenceler hepinize. Aglama

SHINee is my life

Umarim gelebilirim..Çok tesekkürler... Smile
Açilacak kurslara katilacak olanlar kaçirmamali. Onay
Iyi vakit geçirmenizi dilerim... Smile
[Resim: 05EJy1R.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi