yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul, Aksam Yemegi (23.12.2010)
Çok hos bir ambiyansmis cidden... Istanbul'da bulunup katilmayi çoook isterdim... Çok begendim fotograflari... çekenlerin ellerine saglik
Harika geçen bir gün daha.Fotograflar için çok tesekkürler o ani bir kez daha yasamis gibi oldum.Opucuk Alkis

Bulusmanin baslarinda olamasamda sonradan katildigim bu aktivite gerçekten çok güzeldi.
Çok samimi bir ortam vardi. Gün Su KIM beyefendiyle(bizim oradaki hitabimiz ile Gün Su Abiyle Biggrin) çok hos sohbetler ettik. Müstesar bey sorduklarimiz tüm sorulari heyecanla tek tek cevapladi(Ne kadar ben hiç soru sormamis olsamda soru soran arkadaslarin sorularini cevapladi). Tömer den gelen kurs hocalari ile de çok güzel sohbetlerimiz oldu(Ne kdar ben kursa katilamayacak olsamda PS:Zaten japonca ögreniyorum artik seneye Biggrin). Uzun lafin kisasi çok güzel bir ortamdi. BBQ Chicken dan çikista istiklalde yürüyerek sohbetlerimiz devam etti taa ki ayrilana kadar =)). Gelemeyen arkadaslar üzülmeyin ins. daha birçok aktiviteler olacak(Kader ve adini hatirlayamadigim yardimcisi[kusura bakma adini hatirlayamadim] bu konu hakkinda epey ugrasiyorlar sanirim Smile)
Saygilarimla!...
Oldukça sicak ve güzel bir ortam olmus fotograflardanda anladigim kadari ile.Bay CHO, Bayan Sook-Gyeong SHIM, Koreli Misafirlerimiz ve Korea-Fans Istanbul Dostlarima bu güzel bulusmaya katildiklari için tesekkür ederim.
bende istanbulda olsaydiim Aglaelsalla
size iyi eglenceler
최민호
인피니트
샤이니
남규리

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi