yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul, Aksam Yemegi (23.12.2010)
o gune kadar bi sorun cikmazsa mutlaka geliyorum cok sevindim tamda istedim sey baska sey istesem olcakmis BiggrinBiggrin
TripleS=SS501 ST01Now SHCJ=Once a CJ, Always a CJ [Resim: tumblrinlinemmkth1uzc81.gif]
Istanbul Korea Fans simdi sira sizde...Alkis iyi eglenceler simdiden...Biggrin
Bence de saati çok geç degil mi ya Sad o saatte bende gelemem
ama benim ailem yollamaz ki maalesef Sad giden arkadaslara iyi eglenceler yemekleer harika gözüküyor bu arada siteye baktim simdiden afiyet olsun arkadaslar Biggrin Opucuk
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
Ben katilmak isterim ilk defa Koreyle ilgili bi etkinlige katilmak güzel olur benim için dogrusu umarim gelirim saat ve mekandan yana bi sorunum yok Onay
..:Bilmiş!k€CoToN::..
ben maalesef gelemiyorm,ah keske orda olsaydim katilacak arkadaslara iyi eglencelerAglaelsalla
ya bu bulusmanin resmi olarak yazdigi bir yer var mi
Babami inandirmam için lazim da
eger yoksa gelemeyebilriim :'(

Sen Benim İçin İlktin
Senin Tahtın Hep Boştu
Bunu İlk Kez Anladım

(19-12-2010, Saat: 4:10)likecoton yazdı: Ben katilmak isterim ilk defa Koreyle ilgili bi etkinlige katilmak güzel olur benim için dogrusu umarim gelirim saat ve mekandan yana bi sorunum yok Onay

Kesin olarak geldiginizi bildirirseniz seviniriz.

Mail: [email protected]

(19-12-2010, Saat: 16:42)Shinee_Kerina yazdı: Bu bulusmanin resmi olarak yazdigi bir yer var mi?
Babami inandirmam için lazim da
Eger yoksa gelemeyebilirim :'(

Bulusmalar bizzat Elçilige bildirilmis temsilciler tarafindan organize edilmektedir. Duyurularimiz Sitemiz haricinden, Facebook ve Twitter sayfalarimizdan da ayrica duyurulmaktadir.
ben geliyoruum Biggrin
My Girl Fan Club
Boys Over Flowers Fan Club
You're Beautiful Fan Club
Personal Preference Fan Club
Lee Seung Hyo (Alcheon) Fan Club
orda olacagim insallah Atkilic mailimi de attim kaderime haydi hayirlisi Biggrin görüsmek üzere arkadaslar Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi