yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
katiliyorum ebrucugum.diziniz suanda yayinda neden ilerki bölümlere dair ipuçlari için baslik açmiyosunuz?(spoiler dememek için kivraniyorum ya.nedir bu ingilizce istilasi?)
yeom yang.ida begeniyorum ama jang bogo.nun yerini tutamazSmile
cnm arkadaslarim saygi ortami herzaman korundugu içiiiin ayrica tesekkurler tamam yeum kotu ama ya bu te cocukkene dusmus kotu adamlarin eline 1-0 malub zaten tabikide dogruyu bulmak zorunda en azindan bulmaya calismak zorunda ama bulamiyo yada isine gelmiyo neyse efenim ama bana ole geliyoki eger o yuzunu burusturmadam aglayan kiz ona bi sans verseydi o mutlaka degisirdi kesin yani kesin cnm ya masallah pek seker
feyza yazdı:Jang Bo Go 'cuyuz buradayiz .

Iste bu...!!!Smile
Kim Sa Ran yazdı:Ilk olarak bu foruma gelmemi saglayan Ebru arkadasima Tesekkür ederim.Oun sayesinde Denizler Imparatorlugunu tanima sansina sahip oldum ve Song Il-Guk (yeom yang) gibi kaliteli bir oyunculuk sergileyen kisiyi tanimamda da büyük payi olmustur Ebrunun.
ve diger arkadaslarim olan gavsnia(Zehra),kangjoonsang(Can),bu-il(begüm)ve nameleseda (seda) arkadaslarmida ve leonardo pasotti(Gökhan)merhabalar.sizleri de gördüm ya daha ne isterim Allahtan

bu listede bizim adimiz niye yok Basak Hanim ve sen kaç gündür neredesin acaba.hani Cuma günü forumdaydin
hem davet ediyorsun hem ortalarda gözükmüyorsun

Bizde YEOM JANG ciyiz buradayiz sonuna kadar……………………………..
stef yazdı:bu listede bizim adimiz niye yok Basak Hanim ve sen kaç gündür neredesin acaba.hani Cuma günü forumdaydin

ooo bir yeomcu arkadasimiz daha gelmis hosgelmissiniz yeni yeni yeomcu arkadaslari gördükçe gözlerim yasariyor Smile ben ilk oyu verirken acaba kaç kisi daha verir diye düsünüyordum ki simdi basa bas gidiyor gerçketen hem j.bogo adina hem yeom adina çok seviniyorum Smile
stef yazdı:
Kim Sa Ran yazdı:Ilk olarak bu foruma gelmemi saglayan Ebru arkadasima Tesekkür ederim.Oun sayesinde Denizler Imparatorlugunu tanima sansina sahip oldum ve Song Il-Guk (yeom yang) gibi kaliteli bir oyunculuk sergileyen kisiyi tanimamda da büyük payi olmustur Ebrunun.
ve diger arkadaslarim olan gavsnia(Zehra),kangjoonsang(Can),bu-il(begüm)ve nameleseda (seda) arkadaslarmida ve leonardo pasotti(Gökhan)merhabalar.sizleri de gördüm ya daha ne isterim Allahtan

bu listede bizim adimiz niye yok Basak Hanim ve sen kaç gündür neredesin acaba.hani Cuma günü forumdaydin

Merhaba Stef(Erdogan) aramiza Hosgeldin Smile

neden ortalarda olmadigimi mi merak ettin
bilmem farkinda misin:icon_rolleyes: vize dönemindeyiz hani sizin okulda da yapiliyor ya
yoksa sinavlara hiç rast gelmedin mi:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

davet meselesi içinde haber verdinde gelmedim mi foruma ben sürekli kim geliyor kim gidiyor diye bekliyecek miyim forumda ayrica bir zahmet avatar ve imza ekle kendine olurmu gönderirim sana resimleri ve hayran oldugum kisiyi biliyorsundur umarim onu eklersen sevinirim

ekledigin yazida hosuma gitti.kendimede ekliyecegim haberin olsunSmile

elbette yeum yang favorim o bir numara  çok yakisikli karizmatik bence yeumyang jang havayi jnabogudan dha çok seviyor...

not: lütfen gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermeyiniz diziyi ilk defa izleyen arkadaslarimiz var onlarada saygi gösterelim ve bu konuda duyarli olalim
webber yazdı:
piskoz yazdı:cnm arkadaslarim saygi ortami herzaman korundugu içiiiin ayrica tesekkurler tamam yeum kotu ama ya bu te cocukkene dusmus kotu adamlarin eline 1-0 malub zaten tabikide dogruyu bulmak zorunda en azindan bulmaya calismak zorunda ama bulamiyo yada isine gelmiyo neyse efenim ama bana ole geliyoki eger o yuzunu burusturmadam aglayan kiz ona bi sans verseydi o mutlaka degisirdi kesin yani kesin cnm ya masallah pek seker

Arkadaslar yapmayin yeumjang 1-0 gerimi baslamis güldürmeyin asil geri baslayan gunbo yeumjang in ailesi öldürülmüs ve oda tam öldürülcek bay lee onu almis kurtarmis ve yetistirmis tamam zorluklar cekmis ama bide gunbo yu düsünün annesi korsanlar tarafindan öldürülmüs ve bunlarin hepsi köle olarak karin tokluguna çalistiriliyo ve bigün babasi ve bütün köyü korsanlar tarafindan öldürülüyo. simdiden yeumjang dan 1-0 geride birileri geride baslayacaksa daha sonrasi malum sürgünler iskenceler falan onlari anlatmama gerek yok hepimiz biliyoruz ama diger tarafta yeumjang rahat bi hayat sürüyo vuruyo kiriyo öldürüyo...neyse lafin kisasi yeumjang simdi bu ruh hali ile böyle davranabiliyosa bide gunbo nun yasadiklarini yasasa kimbilir neler yapardi düsünmek bile istemiyorum...
not:yeumjang çogu zaman adil olmadi...

ewet ali dogru söyledin......
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
hepimiz yeum yangçiyiz oldumu??? o bir numara filmdeki en yakisikli oyuncu o[/color]

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi