02-04-2007, Saat: 22:46
katiliyorum ebrucugum.diziniz suanda yayinda neden ilerki bölümlere dair ipuçlari için baslik açmiyosunuz?(spoiler dememek için kivraniyorum ya.nedir bu ingilizce istilasi?)
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
|
02-04-2007, Saat: 22:46
katiliyorum ebrucugum.diziniz suanda yayinda neden ilerki bölümlere dair ipuçlari için baslik açmiyosunuz?(spoiler dememek için kivraniyorum ya.nedir bu ingilizce istilasi?)
03-04-2007, Saat: 3:58
yeom yang.ida begeniyorum ama jang bogo.nun yerini tutamaz
![]()
06-04-2007, Saat: 3:05
cnm arkadaslarim saygi ortami herzaman korundugu içiiiin ayrica tesekkurler tamam yeum kotu ama ya bu te cocukkene dusmus kotu adamlarin eline 1-0 malub zaten tabikide dogruyu bulmak zorunda en azindan bulmaya calismak zorunda ama bulamiyo yada isine gelmiyo neyse efenim ama bana ole geliyoki eger o yuzunu burusturmadam aglayan kiz ona bi sans verseydi o mutlaka degisirdi kesin yani kesin cnm ya masallah pek seker
feyza yazdı:Jang Bo Go 'cuyuz buradayiz . Iste bu...!!! ![]() Kim Sa Ran yazdı:Ilk olarak bu foruma gelmemi saglayan Ebru arkadasima Tesekkür ederim.Oun sayesinde Denizler Imparatorlugunu tanima sansina sahip oldum ve Song Il-Guk (yeom yang) gibi kaliteli bir oyunculuk sergileyen kisiyi tanimamda da büyük payi olmustur Ebrunun. bu listede bizim adimiz niye yok Basak Hanim ve sen kaç gündür neredesin acaba.hani Cuma günü forumdaydin hem davet ediyorsun hem ortalarda gözükmüyorsun Bizde YEOM JANG ciyiz buradayiz sonuna kadar…………………………….. stef yazdı:bu listede bizim adimiz niye yok Basak Hanim ve sen kaç gündür neredesin acaba.hani Cuma günü forumdaydin ooo bir yeomcu arkadasimiz daha gelmis hosgelmissiniz yeni yeni yeomcu arkadaslari gördükçe gözlerim yasariyor ![]() ![]() stef yazdı:Kim Sa Ran yazdı:Ilk olarak bu foruma gelmemi saglayan Ebru arkadasima Tesekkür ederim.Oun sayesinde Denizler Imparatorlugunu tanima sansina sahip oldum ve Song Il-Guk (yeom yang) gibi kaliteli bir oyunculuk sergileyen kisiyi tanimamda da büyük payi olmustur Ebrunun. Merhaba Stef(Erdogan) aramiza Hosgeldin ![]() neden ortalarda olmadigimi mi merak ettin bilmem farkinda misin:icon_rolleyes: vize dönemindeyiz hani sizin okulda da yapiliyor ya yoksa sinavlara hiç rast gelmedin mi:icon_lol::icon_lol::icon_lol: davet meselesi içinde haber verdinde gelmedim mi foruma ben sürekli kim geliyor kim gidiyor diye bekliyecek miyim forumda ayrica bir zahmet avatar ve imza ekle kendine olurmu gönderirim sana resimleri ve hayran oldugum kisiyi biliyorsundur umarim onu eklersen sevinirim ekledigin yazida hosuma gitti.kendimede ekliyecegim haberin olsun ![]() Bizde YEOM JANG ciyiz buradayiz sonuna kadar……………………………..
elbette yeum yang favorim o bir numara çok yakisikli karizmatik bence yeumyang jang havayi jnabogudan dha çok seviyor...
not: lütfen gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermeyiniz diziyi ilk defa izleyen arkadaslarimiz var onlarada saygi gösterelim ve bu konuda duyarli olalim
07-04-2007, Saat: 18:14
webber yazdı:piskoz yazdı:cnm arkadaslarim saygi ortami herzaman korundugu içiiiin ayrica tesekkurler tamam yeum kotu ama ya bu te cocukkene dusmus kotu adamlarin eline 1-0 malub zaten tabikide dogruyu bulmak zorunda en azindan bulmaya calismak zorunda ama bulamiyo yada isine gelmiyo neyse efenim ama bana ole geliyoki eger o yuzunu burusturmadam aglayan kiz ona bi sans verseydi o mutlaka degisirdi kesin yani kesin cnm ya masallah pek seker ewet ali dogru söyledin...... ![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
07-04-2007, Saat: 18:20
hepimiz yeum yangçiyiz oldumu??? o bir numara filmdeki en yakisikli oyuncu o[/color]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|