yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
tabiki diyorum ve basliyorum j.bogo hayatini kazanip inandigi degerlere saygi duyan ve kimseyi incitmeyi istemeyen ama gerektiginde düsmaninada ölümü tattiran ve insanlarin iyilik ve refahi için hayatini ortaya atan bir kahraman halbukki yeum inatçi ve sevdigi ve sevmedigi birçok kisinin üzülmesine hayatlarinin daha kötü sartlarda seyretmesine ve onlara hayati cehenneme çeviren bir katil bence nekadar iyi olmak istersede bu istegini gerçeklestirmemistir önemli olan istemek degil onu uygulayabilmektir benim fikrim kisaca böyle bazi yanlis yerler varsa bariz görün
daha öncede belirtmistim kararim degismedi jang bogo diyorum...

yeom yang:tek sebebi de karsiliksiz aski ve aski yüzünden çektigi istirap
Ben jangbogoyu da jeomjangi da severim ikiside benim için muhtesem tesekkür.
Selam arkadaslar ben daha yeni katildim araniza,ama gerçekten mukemmel bir dizi , Song il gook asigiyim ona cidden yok böyle bir sevgi diyorum. Bütün dizilerini izlemeye basladimmSmile
Neden Yeum olsun ki ? Elbette Jang Bo Go Smile
Yeum Jang'in sövalyo ruhlu halini begeniyorum daha çok.Anketin sonucu yerinde çikmis.Smile
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(16-06-2009, Saat: 11:53)Han Hye Jin yazdı: Neden Yeum olsun ki ? Elbette Jang Bo Go Smile

Neden Jang Bo Go olsun ki ? Elbette Yeum Yang..DurtukBiggrin
Song II Gook Ve Papatya

bence gunbo
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
(24-06-2009, Saat: 1:46)papatya yazdı:
(16-06-2009, Saat: 11:53)Han Hye Jin yazdı: Neden Yeum olsun ki ? Elbette Jang Bo Go Smile

Neden Jang Bo Go olsun ki ? Elbette Yeum Yang..DurtukBiggrin

Smile Sonuna kadar ne olursa olsun Yeum Yang :muzikgurubu::atkilinc::atkilinc:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi