27-06-2008, Saat: 20:03
Her zaman daima korsan Yeum Yang...:img-angel_not:
Song II Gook Ve Papatya
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
|
27-06-2008, Saat: 20:03
Her zaman daima korsan Yeum Yang...:img-angel_not:
Song II Gook Ve Papatya
27-06-2008, Saat: 20:05
papatya yazdı:Her zaman daima korsan Yeum Yang...:img-angel_not: Her zaman daima tüccar Jang Bogo ![]() ![]() ![]() ![]()
Will u be there?
27-06-2008, Saat: 20:12
Choi Sujong yazdı:papatya yazdı:Her zaman daima korsan Yeum Yang...:img-angel_not: hehe ![]() Her zaman daima korsan Yeum Yang, asla vazgeçmem yeumdan.. ![]()
Song II Gook Ve Papatya
27-06-2008, Saat: 20:18
papatya yazdı:Choi Sujong yazdı:papatya yazdı:Her zaman daima korsan Yeum Yang...:img-angel_not: aa sanki ben JBG'm den vazgeçerim ![]() o bir dürüstlük abidesidir! ![]() ![]() ![]()
Will u be there?
___Bence janbogu ve yeum yang
___Janbogu cünkü bas karakter ve süper dövüscü ___Yeum Yang cünkü askini kalbinde tutmayi basardigi ve vazgecmedigi ve de benim favorim oldugu icin...
Benimki de Jang Bo Go.
Bence de yeum yang .jang bogonun arkadasinin karisini öldürdügünde ondan çok sogumustum ama yinede adamdan vazgeçemiyorum jang bogo da çok tatli ama benim tercihim yeom yang
29-08-2008, Saat: 16:32
ben her ikisinide çok begeniyorum ikiside çok asik oldu yehumyng junghwa için ölüme atladi ama jang bo go da çok sevdi dizinin ilk bölümlerinde madam yami ikisinin birlesmesini istemedigi halde sevdigi kizi birakmadi her ikiside diyorum tabi herkesin fikri farkli
29-08-2008, Saat: 16:34
her ne kadar jang bogo yu sevsem de favorim yeum yang
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|