yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House Take 2 / 풀하우스 Take 2 (2012)
(25-06-2009, Saat: 15:51)yesimyildiz yazdı: Çoluk çocuk olabilir.

Bence bu 2. sezonun sonuna dogru olur. Bence evlilikleriyle ilgili sorunlar yasayip 20 bölümü baglayacaklar, sona dogru da çocuk gelecek...
Hemen alt yazili olarak verseler burada, çok merak ediyorum çünkü.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

(30-06-2009, Saat: 18:08)ONLINE SUNSET yazdı: Hemen alt yazili olarak verseler burada, çok merak ediyorum çünkü.

Dur bir yayinlasin... Biggrin
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Umarim bu sefer çok kavga etmezler ve birbirlerine olan sevgilerini belli ederler. Çünkü Full House 1'de birbirlerine sevdiklerini neredeyse son bölümde söylemislerdi, bu sefer sevgilerini göstermekte çok geç kalmazlar insallah.
Yok kiz kavgalari güzel oluyor onlarin.
HUG ME Jİ SUB
Güzel oluyor da azicik da birbirlerini sevdiklerini söylesinler ya da hemen barissinlar. Bir de Bi Rain kizla yaptigi randevulari ekmesin, çok üzülüyorum kiza.
Beklenen dizi, nihayet... Insallah TRT yayinlar bu güzel diziyi.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
(01-07-2009, Saat: 0:21)hzl:) yazdı: Güzel oluyor da azicik da birbirlerini sevdiklerini söylesinler ya da hemen barissinlar. Bir de Bi Rain kizla yaptigi randevulari ekmesin, çok üzülüyorum kiza.

Ekme bölümüne katiliyorum ama su kavgalari olsun, hani ''Gitme kal iste sana yemek pisirmem aç kalirsin sonra'' korkutma sahneleri onlar yine olsun. Opucuk
HUG ME Jİ SUB
Bence de korkutma sahneleri kesin olsun. Biggrin Çünkü ikisi de çok tatli oluyor.
Ya bu dizi ne zaman çikacak? Meraktan ölecegim yakinda...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi