yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House Take 2 / 풀하우스 Take 2 (2012)
Oyuncularin degismemesine çok sevindim. Ayni tadi vermezdi (benim açimdan).
Bilgilendirme için tesekkürler. Smile

Süper, tatil dönüsü falan izlenir. Acaba nasil devam ettirecekler. Hem de 20 bölüm... Eee izleyelim, görelim.
Oyuncularin degismemesi çok iyi olmus gerçekten, yoksa pek tadi olacagini düsünmüyordum. Bi Rain ve Song Hye Kyo ile çok güzel. SmileSmile
İmza Boyutu büyük olduğu için silinmiştir.
Ben daha yeni duyuyorum, çok sevindim. Ama diziyi nasil devam ettirecekler ki, her sey oldu kavustular daha ne olabilir ki? BiggrinBiggrin

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Çoluk çocuk olabilir. Biggrin
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Süpermis... Alkis
Süper ya, paylasim için tesekkürler. Biggrin Tamamini gülerek izledigim ilk Kore dizisi Onay ve devami geliyormus. Acaba alt yazili olarak ne zaman izlemeye baslariz. Neyse kendi dilinde çikmaya bir baslasin da... Biggrin Biggrin
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!

Konusu ''Düslerimin Prensi"ne benziyor biraz. Anlasilan Kore'de anlasmali evlilikler sonucu dogan ask konulu dizi filmler revaçta. Smile
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Dizinin ilk bölümlerini çok severek ve tabiki gülerek izlemistim... Devam edecegine çok sevindim ama ben de çok merak ediyorum konuyu nasil devam ettirecekler acaba? Gozlukgulmek
Doyamadigim için tekrar tekrar izledigim bir dizi ve yeni bölümleri geliyor, süper. Paylasim için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi