yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House Take 2 / 풀하우스 Take 2 (2012)
A-lee-na sana katiliyorum, belki ben izlemem Song Hye Kyo oynamazsa. Onlarin ikisine alistim ben, simdi Yoon Eun Hye ile Bi Rain olmaz, olamaz...
Song Hye Gyo olmazsa hiç bir güzelligi, anlami kalmaz ki dizinin. Yoon Eun Hye denen kizdan da hiç haz etmem zaten, o girerse diziye biter o dizi benim için herhalde. Umarim o oynamaz, Song Hye Gyo'dan baskasini kesinlikle bu rolde düsünemiyorum, düsünmekte istemem. Rain'in yanina da ondan baskasi olmaz zaten, yakismaz yani. Smile
Tamam da arkadaslar Yoon Eun Hye de güzel oyuncu, öyle demeyin. Zaten dizi yayinlanmayacak Yoon Eun Hye de oynayamaz, baska dizide görev aliyor kendisi, 19 Agustos'ta yayina girecek dizisi.
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
(01-08-2009, Saat: 12:54)yesimyildiz yazdı: Tamam da arkadaslar Yoon Eun Hye de güzel oyuncu, öyle demeyin. Zaten dizi yayinlanmayacak Yoon Eun Hye de oynayamaz, baska dizide görev aliyor kendisi, 19 Agustos'ta yayina girecek dizisi.

Umarim öyledir.
(01-08-2009, Saat: 12:54)yesimyildiz yazdı: Tamam da arkadaslar Yoon Eun Hye de güzel oyuncu, öyle demeyin. Zaten dizi yayinlanmayacak, Hye de oynayamaz baska dizide görev aliyor kendisi. 19 Agustos'ta yayina girecek dizisi.

Umarim söylediklerin dogrudur.

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
Ben bir sitede okudum kadro ayni, hatta 3 bölüm çekilmis diye. Ama artik bilmiyorum.
Yaa insallah Yoon Eun Hye oynamaz... Bi Rain ile yakisacaklarini düsünmüyorum...
Agustos ayina girdik. Evet, o zaman bilgiler kesin olarak nete gelir. Artik simdi kesin Yoon Eun Hye mi oynuyor yoksa?
Bence de Yoon Eun Hye oynamasin, Rain'e hiç yakismaz. Keske eski kadrosu olsaydi, çok daha güzel olurdu.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Bildigimiz kadariyla Yoon Eun Hye oynamiyor ve benim bildigim kadariyla bu yil dizi yayina girmez.
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi