yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House Take 2 / 풀하우스 Take 2 (2012)
Tabi ki Song Hye Kyo oynasaydi daha güzel olurdu ama bu da güzel. Önce izleyelim, ondan sonra yorumumuzu yapalim. Kim bilir belki daha güzel olur dizi. Smile
Yoon Eun Hye de hem güzel hem de tatli. Smile
Bence Song Hye Kyo olmadan Full House 2 olamaz. Çünkü Full House Song Hye Kyo ve Bi Rain'le vardi. Bu ikili olmadan pek zevki çikmaz bence dizinin. Ben bu ikisinin daha uyumlu oldugunu düsünüyorum. Özellikle Song Hye Kyo'nun sevimliligi ve muhtesem oyunculugu olmadan pek güzel bir dizi çikmaz bence ortaya. Ama yine de bir izleyelim, ona göre bakariz. Belki güzel bir dizi olabilir.
(09-08-2009, Saat: 21:58)dnzyldz9 yazdı: Bence Song Hye Kyo olmadan Full House 2 olamaz. Çünkü Full House Song Hye Kyo ve Bi Rain'le vardi. Bu ikili olmadan pek zevki çikmaz bence dizinin. Ben bu ikisinin daha uyumlu oldugunu düsünüyorum. Özellikle Song Hye Kyo'nun sevimliligi ve muhtesem oyunculugu olmadan pek güzel bir dizi çikmaz bence ortaya. Ama yine de bir izleyelim, ona göre bakariz. Belki güzel bir dizi olabilir.

Ben de sana katiliyorum, kesinlikle Song Hye Kyo oynamali dizide. Full House'u yeni bitirdim, hayrani oldum. Bence Bi Rain ve Song Hye Kyo dizide muhtesem bir ikiliydi. Belki 1.'sinde bu ikiliye alistigimiz için Bi Rain ve Yoon Eun Hye ikilisi biraz tuhaf gelecek. Neyse 2.'sini sabirsizlikla bekliyorum. Tanitim için tesekkürler Melisa abla.
[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.
Bakalim ne olacak. Içimden bir ses bu proje askida kalacak diyor. Biggrin
Yorumlara bakinca birden n'oluyoruz ya Yoon Eun Hye'mi oynuyor dedim. Öyle bahsetmissiniz ki sanki YEH anlasmis ve oynayacakmis gibi. Onu biraktim kendini birazcik kanitlamis bir oyuncu bile bu role evet demez. Çünkü Song Hye-Kyo'lu Full House'un ne kadar popüler oldugunu hepimiz biliyoruz. Adam akilli kimse onunla kiyaslanmak istemeyecektir. Onay

Song Hye Kyo olayi ise bambaska bence. Ne o, ne de Bi 2. sezonda oynayacakmis gibi görünmüyor. Biz sanirim biraz fazla sevindik, hayal kurduk. Biggrin
(10-08-2009, Saat: 21:15)nihan yazdı: Yorumlara bakinca birden n'oluyoruz ya Yoon Eun Hye'mi oynuyor dedim. Öyle bahsetmissiniz ki sanki YEH anlasmis ve oynayacakmis gibi. Onu biraktim kendini birazcik kanitlamis bir oyuncu bile bu role evet demez. Çünkü Song Hye-Kyo'lu Full House'un ne kadar popüler oldugunu hepimiz biliyoruz. Adam akilli kimse onunla kiyaslanmak istemeyecektir. Onay

Song Hye Kyo olayi ise bambaska bence. Ne o, ne de Bi 2. sezonda oynayacakmis gibi görünmüyor. Biz sanirim biraz fazla sevindik, hayal kurduk. Biggrin

Basindan beri söyledigim gibi. Bence de kabul edeceklerini sanmiyorum ki, olsaydi çoktan olurdu. Ama sunu da hatirlatmakta fayda var. Dramawiki'de bu dizinin sayfasinin basinda ''Henüz resmi bir açiklama yoktur'' yaziyor. Biggrin
Yayinlanacagindan en basinda süphe etmistim zaten... Sadece heveslendirip biraktilar sevenlerini. Bizimkiler 2.'yi çekene dek, hatta kararini verene dek Tayvanlilar Chun'umla kendi versiyonlarini çekip bitirecekler bile. Aglama Ne Song ne de Bi, onlar olmazsa olmaz. Onlar olmayacaksa da baskalarina gerek yok bence. Biggrin
Bu haber çok güzel, agustosta yayinlaninca burada da es zamanli yayinlanacak mi acaba? Yoon Eun Hye oynarsa daha çok sevecegime eminim. O kiz çok tatli ve güzel. Devam dizisi nasil olacak acaba, zaten birbirlerine asik olmuslardi hatirladigim kadariyla. Çok merak ediyorum. Smile
Of ya bence Song Ji Hyo olmaliydi, rolüne tam gidiyordu ve Rain'le de çok yakisiyorlardi bence... Yine de Rain için izlenmeli. Opucuk
2. sezonu sabirsizlikla bekliyorum. Abaza
Haber için tesekkürler. Onay
Çok merak ediyorum Full House 2'yi. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi