Konuyu Oyla:
Full House Take 2 / 풀하우스 Take 2 (2012)
|
28-07-2009, Saat: 0:38
(Son Düzenleme: 03-12-2011, Saat: 23:32, Düzenleyen: BeaSungMi Esma.)
Çogu siteye hergün bakiyorum acaba bir haber var mi oyuncular hakkinda diye ama malesef pek bir sey yazmiyor hala oyuncular konusunda. Buldugum zaman muhakkak ekleyecegim ya da bulan birisi varsa buraya eklesin. Ilk mesaja eklerim ben.
![]() Ben de sizler kadar merak ediyorum diziyi. Ama oyuncularin belli olmamasi konusunda yapabilecegim bir sey yok. Sakin olup beklemeliyiz sadece. ![]() ![]()
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
28-07-2009, Saat: 22:04
(Son Düzenleme: 03-12-2011, Saat: 23:33, Düzenleyen: BeaSungMi Esma.)
Arkadaslar ben bu siteye yeni üye oldum, uzun süredir bakiyordum ve Bi Rain'in ismini sikça duydum. Ama bugün baktim çok tatli bir adammis. Full House'u, bugün bir klibini izlerken gördüm ama sadece bir videoydu, acaba bu dizinin 1.'sinin Türkçesi yayinlandi mi? Cevap yazarsaniz çok sevinirim, çok merak ediyorum. Güzel bir diziye benziyor, Bi Rain de var üstelik.
![]()
Birinci sezonunun mu? Evet Türkçe alt yazili her sitede var, izlemek istersen özel mesaj at yönlendireyim.
![]()
29-07-2009, Saat: 0:29
Arkadaslar az önce çogu ingilizce siteye baktim ve Song Hye Gyo yerine Yoon Eun Hye'in oynayacagi yaziyor.
----As another of my typical “Yoon Eun-hye gets more and more stuff” blog posts, here’s another news: the girl made famous by soaps such as Princess Hours and Coffee Prince and also rumored to be the main female lead in the upcoming Korean version of Hana Yori Dango/Meteor Garden, Eun-hye is also being courted to play the female lead in Full House 2.---- Song Hye Gyo'nun baska çalismalarinin olmasi nedeniyle Ji-Eun rolünde Yoon Eun Hye oynayacakmis. Bi Rain hakkinda ise yine onun oynayacagi yaziyor. Rain'in filmi olan Ninja Assassin'in de çekimleri devam ediyormus. ![]()
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Ama Yoon Eun Hye yeni bir diziye baslayacak yakinda, belki ondan sonra çikacaksa olabilir. Ama hiç ihtimal vermiyorum.
![]()
29-07-2009, Saat: 0:41
(Son Düzenleme: 03-12-2011, Saat: 23:34, Düzenleyen: BeaSungMi Esma.)
Him, Song Hye Gyo oynasaymis daha iyi olurdu bence, o daha yakisiyordu.
29-07-2009, Saat: 14:17
(Son Düzenleme: 03-12-2011, Saat: 23:35, Düzenleyen: BeaSungMi Esma.)
Iyi de Yoon Eun Hye'nin dizi çekimleri var, hatta 19 agustosta yayinlanacak. E bu kiz ikisine birden yetisemez, bence Full House 2010 yilina kaldi arkadaslar...
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
30-07-2009, Saat: 21:48
(Son Düzenleme: 03-12-2011, Saat: 23:36, Düzenleyen: BeaSungMi Esma.)
Off ya!
Yilan Hikayesine döndü bu is. Keske oyuncular degismeden ikisi olsa ama hiç zannetmem. ![]() Birkaç gün sonra agustosa girecegiz, bu dizi ne zaman çekilip yayinlanacak, daha kimin oynayacagi bile belirsizken...
l sorry l love you
full house song hye kyooo han ji min lm soo jung
01-08-2009, Saat: 2:14
(Son Düzenleme: 03-12-2011, Saat: 23:37, Düzenleyen: BeaSungMi Esma.)
Dizinin ikinci sezonu olduguna pek de sevinemedim dogrusu...
![]() Song Hye Kyo oynamiyorsa, Full House'un anlami kalmaz ki. ![]() Yoon Eun Hye'den hoslanmadigim da ayri bir mesele. ![]() Neyse, Rain oppa oynuyor diye izleyecegim zaten. ![]() 사랑해 지훈아 Bi Rain Fan Club |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi