yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dream High / 드림하이 (2011)
(01-02-2011, Saat: 18:12)qoMinaM yazdı: Arkadaslar, Taecyeon yani dizideki adiyla Jin Gook, Go Hye Mi'yi mi sevecek? Bence seviyor da yoksa diger kiz Yoon Baek Hee'yi mi?

Ay inanamiyorum. Ayni seyi bende soracaktim. Valla kalp kalbe karsi derlermis, kardesim sag ol sordugun için. Bu arada ben Yoon Baek Hee'den nefret ediyorum. Ofkeli Go Hye Mi çok tatli masallah. Kalp Ayrica su köyden gelen Song Sam Dong'a ne olacak peki?
Ben ilk bastan beri Go Hye Mi'yi seviyordum ama Yoon Baek Hee'yi de iyi masum bir kiz olarak seviyordum. Ancak sonradan çok kötülesmeye basladi. Sonra sogudum, benimde fovorim Go Hye Mi.

Bir de Song Sam Dong, o da çok iyi niyetli bir çocuk hem de Go Hye Mi'yi seviyor. Ama açikçasi onun ileriki bölümlerde nasil olacagini bilemiyorum. Kötü birisi olmasinda ne olursa olsun.
Ben bu diziye yeni basladim ve çok sevdim basrol kiz çok güzel. Biggrin
Çok güzel bir dizi bayildim Taecyeon'un da hayrani oluverdim çiktim. Biggrin
Oyuncu kadrosu müthis baska diyecek söz bulamiyorum.
Bana özel bir tv kanalinda eskiden çikan bir diziyi hatirlatti, sanirsam Söhret Yolunda gibi bir isimdi.
Ama bu dizi daha güzel hatta mükemmel ötesi.
Dayanamadim ve Türkçe alt yazisi olmayan bölümleri de az karistirdim. Biggrin
Beni bagimli yapti bu dizi ama hiç sikayetçi degilim. Smile
Bizlere Türkçe alt yazili sunanlarin ellerine kollarina kuvvet. Biggrin Tesekürler. Smile
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.

Bu diziye bayildim. =) Suzy ve Taecyeon çok seker. Ingilizce alt yazililari 9. bölüme kadar izledim dayanamayip. =)
Yeni bölümlerini umarim çok beklemeyiz.
Bugün yeni bölümü eklenecek, yarinda. Smile
10. bölümü Ingilizce altyazili olarak eklemisler. 11. bölüm de altyazisiz olarak mevcut. Gozlukgulmek Iyi seyirler. Onay
Güzel bir diziye benziyor izlemedim çünkü bölümleri bekliyorum, hepsi birden olsun daha iyi beklemek hiç iyi olmuyor. Mary Stayed Out All Night'in sonlarda fragmani vardi, görmüstüm, begenmistim insaallah bir gün bunu izlerim ama izleyecegim kesin. Biggrin Bu arada benide üye yapar misiniz? Smile

[Resim: balksz2kopyala.png]
Harika ötesi bir sey. <3<3
Özellikle Jason ve Pil Suk'a bayiliyorum. Biggrin
Çok tatlilar, çok sevimliler. Biggrin
Pil Suk aslinda zayif bir kiz degil mi? Kilolu göstermisler, eteginin altindan zayif bacaklari görünüyor. Smile Bir de neden diger oyuncularin adlari yok Go Hye Mi falan?
[Resim: anigif-7.gif]
Hey Ahjussii!! Na ramyunu keraan!
Cry Cry *Jiyeon

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi