yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dream High / 드림하이 (2011)
Ikiside süper bir dizi bayiliyorum, su dizilere ya. Biggrin
İmzanız 400x103'ten büyük olduğu için silinmiştir.
Benim favorim Yoon Baek Hee.

Go Hye Mi'nin ilk yaptigi davranis disinda bence pek bir suçu yok, 10. bölümde Japoya'da barisir gibi oldular ama bilemeyecegim. Ben Yoon Baek Hee'yi çok seviyorum. Hye Mi-Ah'i seviyor aslinda ögretmeninin dedigini yapiyor o kadar. Ben olsam ayisini yapardim.

Ayrica biri bana Yoon Baek Hee'nin kolyesinin fotografini bulabilir mi?

Tesekkürler.

Sen Benim İçin İlktin
Senin Tahtın Hep Boştu
Bunu İlk Kez Anladım

Harika bir dizi.

Koreliler bir kere daha dizi bizim isimiz diyerek dosta düsmana ders veriyorlar. Dream High milyonlarca dolarlik dev bir prodüksiyon degil. Basrolde de çok çok ünlü oyuncular degil, son dönemin gencecik idol popstarlari oynuyor. Çogunun neredeyse ilk oyunculuk denemeleri. Yani oyunculuklar da muhtesem seviyede degil.

Ama dizide sizi ekrana kilitleyen birsey var. Seyretmeye basladikça olusan büyünün etkisine giriveriyorsunuz. Ne oldu anlamadan bölümler birbiri ardina gidiyor. Secret Garden'in yeni bölümlerini beklerken hissettigim heyecani bana yasatmayi basardi. Konudan haberi olmayan varsa kisaca özetleyeyim. Dizi Kirin isimli, popstar yetistiren bir sanat okuluna seçmeyle alinan ögrencilerin yasamlari hakkinda. Bu çerçevede gelisen asklar, basarilar, basarisizliklar, kiskançlik umut, umutsuzluk ne ararsan var. Ve tabi müzikler. Bu kadar idol popstar biraraya toplanirsa zaten olacagi buydu. Smile Kore dizileri içinde en saglam OST'lerden birine sahip bir dizi. Gerçekten saglam parçalar var. Hele altyazilarla anlamlarini da okudukça iki kat güzel geliyor dinleyenlere.

Secret Garden dizisinden sonraki dönemin en iyi dizisi olan Dream High'i herkese tavsiye ederim.
Bayan Shi rolündeki kadinin ismi nedir?

[spoiler=HEPSİ DUYGUNUN SUÇU!][Resim: tumblr_mda6goyoQy1rhph9ho1_500.gif]
Seni ısırırım çocuk!

allam ben seni çok seviyorum aşke - wishne
Bende seni çok seviyom la - Cassandra~[/spoiler]
Bu diziyi izlemek istiyorum, güzelmis. Smile
Çok hosuma gitti bu dizi ya. Biggrin
Onay Kesinlikle tavsiye ederim.
(08-02-2011, Saat: 21:25)su-de yazdı: Güzel bir diziye benziyor, izlemedim çünkü bölümleri bekliyorum, hepsi birden olsun daha iyi, beklemek hiç iyi olmuyor. Mary Stayed Out All Night'in sonlarda fragmani vardi, görmüstüm, begenmistim insaallah bir gün bunu izlerim ama izleyecegim kesin. Biggrin Bu arada beni de üye yapar misiniz? Smile

Eklenmek istiyorsaniz fan club'a basvurmalisiniz.
Ama ben sizi ekliyorum simdi.

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
Alt yazili bölümleri nereden izleyebiliriz acaba?
Çok güzel bir dizi gerçekten, hem konusu da digerlerinden farkli, insani tekrar tekrar izlemeye itiyor.
Çok güzel bir dizi, oyunculari da çok sevdim. Izlemesi çok güzel.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi