yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
About SS501 TR Sub Volunteers / SS501 TR Sub Gönüllüleri Hakkında
Arkadaslar bana videoya altyazi eklemeyi ögretirseniz bende katilabilirim.Smile Elimden geldigi kadar yardimci olmak isterim. Hem videolari Youtube da eklemis oluruz.Smile
(12-12-2010, Saat: 4:07)Elif.07 yazdı: Sagra geç oldu ama böyle bir seye basladigin için çok tesekkürler. Baslarda zor olmustur senin için ama artik yalniz degilsin. ^^ Ekipte giderek büyüyor, çok güzel! Smile
Star Golden Bell´i çevirmek icin sabirsizlaniyorum o çok komik. Biggrin Gerçi içinde SS501 olunca her program/show acayip oluyor ama o favorim.
SOS aklima gelince tüylerim ürperiyor ya.

Star Golden Bell'i ben de çok izlemek istiyorum.Biggrin Ingilizce subtitle haliyle izledim ama Türkce'si daha iyi olur pek tabi. Onay. Arkadaslar nacizane benimde Ingilizce'm vardir. Eger herhangi bir yardima ihtiyaciniz olursa seve seve elimden geldigi kadariyla yardima hazirim.Onay
TripleS=SS501 ST01Now SHCJ=Once a CJ, Always a CJ [Resim: tumblrinlinemmkth1uzc81.gif]
(10-01-2011, Saat: 23:09)PeRipELLa yazdı: vermidon - küçükseytan - anjell_girl

Arkadaslarimizda ekibe katilmistir, hos geldiniz arkadaslar. Smile

Tesekkürler Sagracim. Smile

SS501 DA-ĞIL-MA-DI!

[Resim: URwklYY.gif?1]
S.T.01
Çalismalariniz ve emeginiz için çok tesekkürler. Biggrin Iyi ki varsiniz.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Emegi geçen herkesin ellerine saglik.
Çok tesekkürler.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
(Nereye yazacagimi bilemedim, buraya yaziyorum. Smile )

4D Hyun'un 4D Fanlarinin ona 4D tarzi bir Hediye fikri:
Ortaya sakasina Hyun'a Türk Yapimi bir Uzay Film'i çevirip hediye edelim diye bir saka attim, madem ki ciddiye bindi, Ekip toplanip bu fikri gerçege dönüstürelim mi? Hem belki röportajlarda size verilen en çilgin hediye diye soran olursa, bizi TripleS-Türkiye'yi düsünür. Smile
Alkislar bu ekibe gelsin.
Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Paylasim için tesekkürler. Smile
'♥ Sevdiğim Her şey İçinde Tek şey..♥ '

Bütün çeviriler için çok tesekkürler.
Sizlerin sayesinde tr altyazili olarak izleyebiliyoruz.
Elleriniz dert görmesin insallah Smile
bunun çevrildigini görmemistim. youtubedan ingilizcesini anliycam diye canim çikmisti Biggrin ellerinize saglik^^
''Eskiden seni öyle düşünürdüm biliyor musun?
Güneş gibi.
Kendi şahsi güneşim.
Benim için bulutları öyle güzel ayırıyordun ki. Bulutları halledebilirim ama bir tutulmayla savaşamam.''

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi