Arkadaslar bana videoya altyazi eklemeyi ögretirseniz bende katilabilirim.
Elimden geldigi kadar yardimci olmak isterim. Hem videolari Youtube da eklemis oluruz.

About SS501 TR Sub Volunteers / SS501 TR Sub Gönüllüleri Hakkında
|
Arkadaslar bana videoya altyazi eklemeyi ögretirseniz bende katilabilirim.
![]() ![]() (12-12-2010, Saat: 4:07)Elif.07 yazdı: Sagra geç oldu ama böyle bir seye basladigin için çok tesekkürler. Baslarda zor olmustur senin için ama artik yalniz degilsin. ^^ Ekipte giderek büyüyor, çok güzel! Star Golden Bell'i ben de çok izlemek istiyorum. ![]() ![]() ![]()
TripleS=SS501 ST01Now SHCJ=Once a CJ, Always a CJ
![]() (10-01-2011, Saat: 23:09)PeRipELLa yazdı: vermidon - küçükseytan - anjell_girl Tesekkürler Sagracim. ![]()
Çalismalariniz ve emeginiz için çok tesekkürler.
![]()
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Emegi geçen herkesin ellerine saglik.
Çok tesekkürler.
(Nereye yazacagimi bilemedim, buraya yaziyorum.
![]() 4D Hyun'un 4D Fanlarinin ona 4D tarzi bir Hediye fikri: Ortaya sakasina Hyun'a Türk Yapimi bir Uzay Film'i çevirip hediye edelim diye bir saka attim, madem ki ciddiye bindi, Ekip toplanip bu fikri gerçege dönüstürelim mi? Hem belki röportajlarda size verilen en çilgin hediye diye soran olursa, bizi TripleS-Türkiye'yi düsünür. ![]()
Paylasim için tesekkürler.
![]()
23-04-2011, Saat: 21:40
Bütün çeviriler için çok tesekkürler.
Sizlerin sayesinde tr altyazili olarak izleyebiliyoruz. Elleriniz dert görmesin insallah ![]()
23-06-2011, Saat: 17:09
bunun çevrildigini görmemistim. youtubedan ingilizcesini anliycam diye canim çikmisti
![]() ''Eskiden seni öyle düşünürdüm biliyor musun?
Güneş gibi. Kendi şahsi güneşim. Benim için bulutları öyle güzel ayırıyordun ki. Bulutları halledebilirim ama bir tutulmayla savaşamam.'' |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|