25-03-2009, Saat: 23:29
son iki fotografta çok farkli
SUPER JUNİOR FAN CLUB
İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Yoon Ji Ho - Kim Hyun Joong
|
25-03-2009, Saat: 23:29
son iki fotografta çok farkli
SUPER JUNİOR FAN CLUB
26-03-2009, Saat: 19:28
KIM HYUN JOONG RÖPORTAJI
![]() bu röportaj ISPlus tarafindan (röportajci Kim Sung Eui) 18 mart'ta yayinlandi.Kim Hyun Joong,uykusunda ne giyer, cildine nasil bakar,kiminle oynamak ister sorularini cevaplandirdi. IS: en begendigin sporcu kim? KHJ: Kim Yuna.geçen yil Japonya'da SS501'le kaldigimizda tv yayinlanan dünya sampiyonasindaki mücadelesini izlerken ona hayran kaldim.Japonya'nin Asada Mao gibi kisilerle mücadelesinde cesaretsiz olmadigini görmek çok etkileyiciydi.buzda kaydigi zaman bile,sakinligini koruyor.bu benim için unutulmaz bir andi.o,benden genç olmasina ragmen,sartlar ne olursa olsun dünyanin en iyisi olabilmek için herseyi nasil yaptigini ögrenebilirim. IS: Kore veya yurtdisinda en çok kimle tanismak istersin? KHJ: kesinlikle Seo Taiji. küçükken farkli müzikler dinlerdim,ama yabanci müzigi kiskanir ve takdir ederdim,özellikle de rock müzigi. bir ögrenciyken en sevdigim sarki Seo Tai-ji & Boys'un “I Know” (”난 알아요”)sarkisiydi.ülkemizde de bu tür müzik çiktiginda,bu beni son derece sasirtti.''Ultra Mania'' yi dinledikten sonra bir sarkici olmayi kafama koydum.daha sonra ilgi duydugum kisilerle tanismayi istedim. IS: bir ögrenci oldugun siralarda üstün oldugun bir yetenegin/kabiliyetin var miydi? KHJ:lise sirasinda bir grup için basgitar çaliyordum.gitarda oldukça iyiyim.Japonya'da kadligim sürede gitar çalmayi çok sevdim.bir günümün tamamini az bulunan bir gitari aramakla geçirmistim. IS: telefonunda 1 no'lu hizli arama tusunda kimin numarasi var? KHJ: zeki degilim ,ama kullandigim telefon numaralarini genellikle ezberlerim.özellikle hizli arama tusu ayarlamam. IS: çantanda daima tasidigin seyler nedir? KHJ: kontakt lens,solüsyon,çekimlerden sonra degistirmek için çorap,tras biçagi..hepsi bu. IS: begendigin bir aktris var mi? KHJ: Lee Hyori nuna. o ,benim sarkici olmadan ve meslegime baslamadan önceki ideal kadin tipimdi.bana çok akil verdigi için minnettar oldugum biri.onunla birlikte çalismak için yeterince büyüdüm ve onunla is yapmak istiyorum. IS: özellikle tatile gitmeyi sevdigin bir yer var mi?kiminle gitmek istersin? KHJ: küçükken Songpa-Gu'da yasadim.oradaki arkadaslarimla uzay yolcuguna gitmek isterim.bu çok inanilmaz degil mi? IS: hiç ugursuz saydigin seyler,batil inançlarin veya adetlerin var mi? KHJ: ugursuz seyler yok.bu bir aliskanlik mi?..stresli oldugum zaman balik tutmaya giderim ya da müzik dinlerim. IS: Boys Over Flowers'in Gu Jun Pyo'su gibi ailen evliligine karsi çiksa ne yapardin? KHJ: eger bu hayatimin geri kalanini geçirebilecegime inandigim kisiyse,aileme karsi gelip hayatimin sorumlulugunu almaya hazir olurdum. IS:içme limitin nedir? hangi içkiyi seversin,nerede ve kiminle içmekten hoslanirsin? KHJ:.çok fazla Soju içerim.yerin önemi yok.arkadaslarimla veya SS501 üyeleriyle.Kimchi Sojuyla iyi gider. IS: Boys Over Flowers'ta göründükten sonra ve Bof'tan öncesi arasindaki en büyük fark nedir? KHJ: beni taniyan insan sayisi artti. IS:simdiye kadar hayatindaki en kritik/tehlikeli an neydi? KHJ:.MBC'nin We Got Married programi veda tatilinde Halla San dagina tirmandigimiz zaman.oraya çikmak 5 saat aldi.tirmanisin kolay oldugunu saniyordum,bu yüzden düsünmeden kabul ettim. IS: piyangodan 10 milyar won kazansan ,bu parayi nasil harcardin? KHJ: 5 milyar won'unu aileme ve 1 milyar won'unu DSP entertainment'in baskani Lee Ho Yeon'a verirdim.2 milyar won'unu daha az sanslilara verirdim ve kalan 2 milyar'ini da arkadaslarim arasinda paylastirmak hosuma giderdi. IS: cilt bakimi için bir sirrin var mi? KHJ: sik sik cilt arindirmasi için dermatologa ugrarim.cevebim çok mu dürüst oldu? yüzümü sürekli iyice temiz yikamaya özen gösteririm. IS:uyku aliskanliklarin var mi? KHJ: sadece iç çamasirlarimla uyurum.sicaga dayanamam,bu yüzden böyle uyuyabiliyorum. IS:internette bir konu için cevap yazdin mi? KHJ:kendim hakkinda olumsuz yorumlari okumam.fan sayfalarinda insanlarin benim için degerlendirmelerini okuduktan sonra,kendi fikirlerimi yazdigimiz zamanlar oldu.bazen hislerimi açikça yazarim,diger zamanlar onlara fikirlerimi özel olarak postalarim.internette çogu kez Daum'u kullanirim. IS: eger bir kiz arkadasin olsaydi ya da su an varsa, ona hitap etmek istedigin sevimli bir lakap var mi? KHJ: ona sadece asil ismiyle hitap etmek isterim.Ji Hoo'nun aksine,çok titiz ve nazik bir kisiligim yok IS:yaklasik olarak son sevgilinle ne zaman çiktin?yasi kaçti ve meslegi neydi? KHJ: kariyerime basladiktan sonra ayrildik haha (ㅎㅎ). [KP'nin notu: Naver'e göre SS501'in kariyer baslangici 2005] IS:F4 üyelerinin kiskandigin özellikleri KHJ: Min Ho’nun boyu, Beom’un olgunlugu, Joon hyung’un kisiligi IS:tamamen bos bir günün olsa ne yapmak isterdin? KHJ: tüm gün uyumak isterdim. IS: gelirini kim yönetir ve nasil yönetirsin? KHJ:.küçüklügümden itibaren part-time islerde çalistim,otomatik olarak bütçemi kendim yönetirim.ailem bana güvenir.
26-03-2009, Saat: 19:42
Gerçekten sasirdim ben bu F4'e hepsi normalde dizidekinden çok farkli geldi bana
![]() ![]()
Gün güzel geçsin, gönüller çiçek olsun yeter…
26-03-2009, Saat: 19:43
(Son Düzenleme: 26-03-2009, Saat: 19:44, Düzenleyen: butterfly7.)
Öncelikle çeviri için tesekkürler nihan
![]() Çok açik sözlü ![]() IS: piyangodan 10 milyar won kazansan ,bu parayi nasil harcardin? KHJ: 5 milyar won'unu aileme ve 1 milyar won'unu DSP entertainment'in baskani Lee Ho Yeon'a verirdim.2 milyar won'unu daha az sanslilara verirdim ve kalan 2 milyar'ini da arkadaslarim arasinda paylastirmak hosuma giderdi. Bu kisim çok hos..Çevresindekileri düsünmüs hemen ![]() Ayrica 2005 tarihinden beri sevgilisi yok mu yani ![]() ![]() ![]() ![]()
26-03-2009, Saat: 19:46
Tesekkürler
![]()
26-03-2009, Saat: 19:55
nihan gerçekten çok tesekürler.
okurken zevk aldim çok begendim ![]()
26-03-2009, Saat: 20:13
ay bende tam yeni röportajlar varmi diye acaba diye bakiyordum nihancim süpersin ya sen olmasan nasil okuycagiz böyle ellerine sagliik devamlarini bekliyoruz ins tekrar saol
![]() ![]()
nihan çok tesekkürler...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|