yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yim Sung-Ah / 임성아 (Golfer)
Yim Sung-Ah / 임성아 (Golfer)

[Resim: 10920530904.jpg]

Adı: Yim Sung-Ah / 임성아

Doğum Tarihi: 20.03.1984

Boyu: 1.63 m

Ülkesi: Güney Kore

Yim Sung Ah (20 Mart 1984 doğumlu), Güney Koreli bir profesyonel golfçüdür.

Ön LPGA Tour Günleri

Yim (任) Seul'de doğdu. O Yonsei Üniversitesi'ne katıldı ve daha öğrenci iken, Kasım 2002 yılında profesyonel oldu. O, 2002 Asya Oyunları'nda altın madalya kazanan Kore ekibinin bir üyesiydi.

Yim (任) 2003 yılında Kore Tour LPGA yarışlarında oynadı. Diğer birçok Güney Koreli kadın golfçüler gibi, çok geçmeden, 2004 yılında ikinci kademe Futures Tur katılmadan öncelikle Amerika Birleşik Devletleri'nde oynamaya başladı.

LPGA Tour Kariyeri ve Ötesi

2005 yılında Yim LPGA Tour oynamaya başladı. Nisan 2006 yılında Florida Dogal Charity Şampiyonası'nı kazandı. Son tur için Annika Sorenstam ile eşleştirilmişti, Yim dünyada 1. sırada kadın golfçü olmayı başardı. Yim, turnuvanın iki atışını da kazandı.

Yim onu bir galibiyetten sonra sadece sınırlı LPGA Tour yarışlarında başarı elde etti. 2010 yılında Kore Tour LPGA oynamak için Güney Kore'ye döndü.

English

Name: Yim Sung-Ah / 임성아

Born: 20.03.1984

Height: 1.63 m

Nationality: South Korea

Pre-LPGA Tour Days

Yim(任) was born in Seoul. She attended Yonsei University and turned professional in November 2002 while still a student. She was a member of the Korean team that won a gold medal at the 2002 Asian Games.

Yim(任) played on the LPGA of Korea Tour in 2003. Like many other South Korean women golfers, she soon began to play primarily in the United States, joining the second tier Futures Tour in 2004.

LPGA Tour Career And Beyonda

In 2005 Yim began playing on the LPGA Tour. In April 2006 she won the Florida's Natural Charity Championship. Paired with Annika Sörenstam for the final round, Yim kept pace with the #1 ranked woman golfer in the world. On the 71st hole with both golfers tied for the lead, Sorenstam hit her tee shot out of bounds resulting in a double bogey. Yim went on to win the tournament by two shots.

Yim only had limited LPGA Tour success after her one win. In 2010 she returned to South Korea to play the LPGA of Korea Tour.

Kaynak / Source
Dostlarım diye söylemiyorum, çok iyi ticaretle uğraşırlar.
Sıkıştıklarında çok iyi satarlar...
Tesekkürler.
Emegine saglik. Smile
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Ne demek.
Ben tesekkür ederim. ^^'
Dostlarım diye söylemiyorum, çok iyi ticaretle uğraşırlar.
Sıkıştıklarında çok iyi satarlar...
Tanitim için tesekkürler canim. Opucuk
SO Jİ SUB <3

Paylasim için tesekkürler canim. Onay
Konu için tesekkürler Smile
Çok güzel bir paylasim... Basarilarinin devamini diliyorum abicigim. Smile
[Resim: emperorofthesea.png]
[Resim: nhnsvc.jpg]

[Resim: 6a1274b.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi