yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yesan County (예산군 / Yesan-gun )
Yesan County (예산군 / Yesan-gun)

[Resim: QBpmdy.png]

Bölge: Hoseo
Alan: 543,09 km2(209,7 sq mi)
Nüfus (2001): 100.602
Yoğunluk: 185.2/km2(479.7/sq mi)
Lehçe: Chungcheong

Amblem

[Resim: 6Pydz0.jpg]

Yesan ilçesi (Yesan-gun), Güney Kore'deki Güney Chungcheong Eyaleti'nde yer alan bir ilçedir. Yesan ilçesinde doğmus ünlü kişiler arasında savaşçı Yoon Bong-gil de bulunmaktadır.
Kore Budizmi'ndeki Jogye mezhebinin ana tapınağı olan Sudeoksa, Yesan ilçesinin Deoksan bölgesindeki Deoksung dağının yamaçlarında yer almaktadır. Tapınağın ana avlusu olan Deungjeon Kore'nin en eski ahşap yapısıdır ve Kore'nin Ulusal Mirası sıralamasında 49. sırada bulunmaktadır.

Web Site:www.yesan.go.kr

English

Area
- Total: 543.09 km2 (209.7 sq mi)
Population (2001)
- Total: 100,602
- Density: 185.2/km2 (479.7/sq mi)
- Dialect: Chungcheong

Yesan County (Yesan-gun) is a county in South Chungcheong Province, South Korea. Famous people from Yesan include independence fighter Yoon Bong-Gil. Sudeoksa, a head temple of the Jogye Order of Korean Buddhism is located on the southern slopes of Deoksungsan in Deoksan-myeon, Yesan County. It's main hall is Daeungjeon , Korea's oldest wooden building and National Treasure 49.

Çeviri: sark_gunesi
[/b]
Amblemi çok sirin domates kafa Smile Bu arada Kore'nin en eski ahsap yapisini barindiryor olmasi görülmesi gereken yerler listesinin baslarinda yer almasini sagliyor. Tesekkürler canim güzel tanitim için.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Çok güzel bir tanitim tesekkür ederiz. Alkis
Tanitim için tesekkürler çok güzel bir paylasim olmus.
Çok güzelmis. Onay Tanitim için tesekkürler. Alkis
Tanitim için çok tesekkürlerSmile

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

Teşekkür ediyoruz.
Yesan County (예산군 / Yesan-gun)
Edit: Tugce ELIT

>>> https://www.facebook.com/groups/kgfatr/

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi