yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeongwol County ( 영월군 / Yeongwol-gun)
Yeongwol County ( 영월군 / Yeongwol-gun)

Yeongwol-gun, Güney Kore'nin Gangwon Eyaleti'nde bir ilçedir.

Yeongwol-gun dogal kaynakları ve kültürel kalıntılarıyla özünü yitirmemiş ve geleneklerine bağlı bir bölgedir. Kore yarımadasının denize uzak bir yerinde, Gangwon-do’nun güneyinde yer alır.

Taebek-si’nin doğusunda, Wonju-si ve Hwoingseong-gun’un batışında, Yeongju-si, Gyeongsangbuk-do ve Jecheon-si, Chungcheongbuk-do’nun güneyinde, Pyeonchang-gun ve Jeongseon-gun’u kuzeyinde yer alır. Donggang Nehri gibi kirlenmemiş doğal kaynakları ve kültürel izleriyle içlerindeki Dangjong ruhu, yeongwol’u saflığın ve sadakatin şehri yapar.

Yüzölçümü : 1,127.36 km2

Nüfusu : 40,511

website >>> http://www.ywtour.com/eng/

Semboller:

Bayrak

Yeongwol ilçe vatandaşlarının taçları standlarının üzerindeki iyilik ve saflık için sarı renk ;dürüstlük,yoksulluk ve sadakat için mavi renk;ilerici ruh,sadakete dayalı iyilik için pembe renkte stand bulunmaktadır.

[Resim: symflag.gif]

Darami

Darami, uçan bir sincabın silahının maskotudur,
Gizemli doğal çevreyi temsil eder.
İlçedeki vatandaşların çalışkanlıkları çevre titizliği ve güçlü yayılma başarısını gösteriyor.

[Resim: symcharacter.gif]

Siyah Ağaçkakan

[Resim: symbird.gif]

Açelya

[Resim: symflower.gif]

Çam

[Resim: symtree.gif]

''Yeongwol Cyber Tour'' için Tıklayın / Click for Yeongwol Cyber Tour

[Resim: symslogan.gif]

English

Yeongwol County ( 영월군 / Yeongwol-gun) is a county in Gangwon Province, South Korea.

Yeongwol-gun is a region of culture and fidelity with beautiful natural resources and cultural remains. It's located in southern Gangwon-do, the middle inland of the Korean peninsula.

It adjoins Taebaek-si to east, Wonju-si and Hwoingseong-gun to west, Yeongju-si, Gyeongsangbuk-do and Jecheon-si, Chungcheongbuk-do to south, and Pyeongchang-gun and Jeongseon-gun to north. Unpolluted natural resources like Donggang River and cultural remains with Danjong's spirit in them make Yeongwol a county of purity and loyalty.

Area : 1,127.36 km2

Population : 40,511

Website >>> http://www.ywtour.com/eng/

Symbols

Flag

Yellow color of crown stands for kindness and purity of county citizens of Yeongwol; blue stands for honest poverty and loyalty; and pink stands for progressive spirit based on kindness loyalty and cultural developments in modern way.

Darami

Darami, the mascot of gun, is a flying squirrel.
It represents mysterious natural environment
Its diligence and strong propagation power show diligence and prosperity of county citizens.

Yeongwol County's Bird : Black Woodpecker
Yeongwol County's Flower : Royal Azalea
Yeongwol County's Tree : Pine Tree

[Resim: 280pxmapyeongwolgun.png]

[Resim: mapiq.gif]

[Resim: trafficmap.gif]
[Resim: az9b.jpg]

[Resim: az1.jpg]

[Resim: az2s.jpg]
[Resim: az3e.jpg]

[Resim: az4h.jpg]

[Resim: az5.jpg]
[Resim: az6.jpg]

[Resim: az7.jpg]

[Resim: az8.jpg]
[Resim: az10w.jpg]

[Resim: az11.jpg]
[Resim: az12.jpg]

[Resim: az13.jpg]

[Resim: az14.jpg]
Sweet 18 deki yer hep nerde oldugunu merak etmistim paylasim için tesekkürler emeginize saglik. Onay
adım geçen fan klüpler...

Jang Geun Suk Fan Club

Konu için tesekkürler. Dogal güzellikleri bol olan bir sehir. Onay
Harika doganin güzelliklerinden payini fazlaca almis bir yer yemyesil çok güzel ...

Tanitim için tesekkürler ...Alkis

Just Feel Better
(08-09-2009, Saat: 4:12)kiday baksi yazdı: [Resim: az3e.jpg]

[Resim: az4h.jpg]

[Resim: az5.jpg]

Ilçede bir gözlem evi varmis demek ki..
Ben buraya gitmek isterdim. Durtuk
Konu için tesekkür ederiz Hilmi Bey.. Biggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi