yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Will it Snow For Christmas? - Noel'de Kar Yagmasini Isteyenlerin Kulübü...
(20-06-2010, Saat: 8:05)wiseacre_daisy yazdı: Ben bu diziyi sinav yüzünden yarim biraktim. Sad Çok pismanim. Pisman 6. bölümde kalakaldim. Sinav sonrasi ilk bu diziyi izleyecegim. Onay Doya doya aglayayim. Biggrin

Aa hakikaten biz bu diziye ayila bayila yorum yapmadik, yani ben yaptim da sensiz...
Demek tamamlamadin. Izleyince ne kaçirdigini görüp pisman olacaksin. Seytanigulme
(13-07-2010, Saat: 2:24)ceyankbyz yazdı:
(20-06-2010, Saat: 8:05)wiseacre_daisy yazdı: Ben bu diziyi sinav yüzünden yarim biraktim. Sad Çok pismanim. Pisman 6. bölümde kalakaldim. Sinav sonrasi ilk bu diziyi izleyecegim. Onay Doya doya aglayayim. Biggrin

Aa hakikaten biz bu diziye ayila bayila yorum yapmadik, yani ben yaptim da sensiz...
Demek tamamlamadin. Izleyince ne kaçirdigini görüp pisman olacaksin. Seytanigulme

Zaten çok pismanim. Aglama O zaman iki ders arasi sikintili sikintili izleyecektim simdi rahat rahat izleyecegim, tadini çikara çikara. Biggrin
Gerçi seninle bölüm yorumlari yapmak gibisi yok ama baska dizilere artik. Personel Taste'yi izleyecektik beraber ama sen beni ektin Cinderella Sister izlemeye basladin. :img-bee:
Benide ekler misiniz lütfen? Smile
2006-2018 ♕ KINGS ♕ BIGBANG ♕
(13-07-2010, Saat: 10:31)wiseacre_daisy yazdı: Gerçi seninle bölüm yorumlari yapmak gibisi yok ama baska dizilere artik. Personel Taste'yi izleyecektik beraber ama sen beni ektin Cinderella Sister izlemeye basladin. :img-bee:

Hiih güzel dizime laf etme bakalim. Sen onu izlemedigine de pisman olacaksin. :img-bee:
Neyse artik sansimizi Athena'ya birakalim, acisini çikaririz. Abaza

bigbang7,üyesiniz.
Gerçekten çok hos bir dizi. Beni de ekler misiniz? Smile
BIG BANG - 2NE1
En sonunda bitirdim. Biggrin Ne harika bir dizi bu ya. Aglamaktan gözlerim sisti ama yine de izledigim en güzel dizilerden biriydi. Onay

KN-GiL listeye eklendiniz. Onay Aramiza hosgeldiniz.
Benide ekler misiniz?
(07-09-2010, Saat: 1:14)Windy yazdı: Benide ekler misiniz?
Eklendin canim. Smile Hos geldin.

Even if we're torn apart til we're ragged
That time, that place, this bond won't disappear
[Resim: wAkkRn.gif]
You are my little apple
Like the most beautiful cloud in the sky [Resim: w9uKaP.png]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi