yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wild Romance / 난폭한 로맨스 (2012)
lotusdakigizem ve ji-young park'a teşekkür ederiz... Onay

>>> http://tr-tr.facebook.com/pages/korea-fa...2387364063
Güzel bir dizi olduğunu duydum. Şu anki dizim biter bitmez izlemeye başlayacağım. Paylaşımlar için teşekkürler. Smile
[Resim: pub3szu.gif]
Bu diziyi kesin izleyeceğim böylece Lee Dong Wook'u ilk kez bir dizide izlemiş olacağım.Biggrin
Esas kızın saçlarını çok garipsedim, bir de gerçekten kestirmiş ama bu da komedinin bir parçası bence.
İlk bölümünü izledim keyifli bir dizi. Smile Bende beğenmedim esas kızı.. Başrole yakışmamış. Saçları felaket Biggrin Smile
Gerçek olan içimdeki bu boşluk mu? Değil! Bir şey var, ama eksile eksile var.
Jessica (SNSD) & Kim Jin Pyo - 어쩜 (Wild Romance OST)

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...wYTtFIK6z0
Süper bir dizi bayıldım ve güldüm. Onay Eğlenceli bir dizi zaten Dong Wook yeter bu diziyi izlemek için. Biggrin
Uzun süredir dizi aleminden uzaktım. Ta ki bu diziyi görene kadar. Biggrin
Geri dönüyorum sırf Dong Wook için. Biggrin Umarım izlenesi bir dizidir. Smile
Ilk bölümü izledim ama daha fazla izleyemem yoksa meraktan çatlarım ki zaten çatlıyorum. 7. bölüm bir gelemedi gitti mesela youtube'da takip ediyorum onu da yani önce dizi fragmanları sonra dizi eee nede olsa onca dizi içinden seçilmiş olanları izliyorum Biggrin
İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi,
Emin Olmadığın
SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.
!
Ya bende bir siteden izliyorum orda 2. bölüme kadar var. :/ Youtube'da tamamı varmı?
Gerçek olan içimdeki bu boşluk mu? Değil! Bir şey var, ama eksile eksile var.
(10-11-2011, Saat: 12:57)seyhan yazdı: İzlenecek ne çok dizi var. Smile

Evet ya kesinlikle katılıyorum. Biggrin Git gide izlenecek dizilerin sayısı artıyor. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi