yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wild Romance / 난폭한 로맨스 (2012)
Güzel bir diziye benziyor. En yakın zamanda izlemeye çalışacağım. Teşekkürler tanıtım için. Smile

İlk bölümde kızı görünce bırakmıştım ama yorumları okudum izlemeyi düşünüyorum. Smile
Kim Woo Bin♥
T.O.P♥
종현아 1990∞
Sonunda bitti.Resmen 1 haftadır bağımlısı oldum. Biggrin İlk ölümlerde sıkılıp bırakabilirsiniz çünkü bende aynı hatayı yapmıştım. Utangaç 4.bölümden sonra dizi tamamen kendine bağlıyor ve son bölüme kadar soluksuz izleniyor. Onay

İzlesem mi? :/ Bana Bof gibi bir dizi önerir misiniz?
(15-08-2012, Saat: 15:36)DilaraaS yazdı: İzlesem mi? :/ Bana Bof gibi bir dizi önerir misiniz?

Proftop Prince'i kesin izlemelisin.Eğer onu izledim dersen operation proposal izle.Tavsiye ederim.
KiM HyUn JoOnG & JaNg GeUn SuK

Konu için teşekkürler. Onay
Konusu supermis yaza izleyeceklerim iyice artti ama deger Smile
Yeni bitirdim diziyi ve bayıldımSmile çok güldüm çok.. Martı kafaSmile
Daha önce hiç izlemedim.Ama izlenmeye değer.

Erteleye erteleye sonunda izledim ya neden erteledim diye kafamı kıracağım neredeyse. Ço...k güzeldi, son 2 bölümde kalbim durabilirdi ya. White Christmas da hayran olduğum Jong-hyeon Hong için çok üzüldüm ya neyse ayrıntıya girmeyeceğim mükemmeldi ama cesaretine hayran kaldım, neyse. Sad Wild Romance de asıl hayran kaldıklarım sekreter ve bizim deli kız Biggrin Çok tatlıydılar özellikle 10. bölüm 19. dakikayı asla unutmayacağım açıp açıp gülerim Zuhaha Biggrin Biggrin Çok şaşıracaksınız, çok güleceksiniz, biraz üzüleceksiniz, birazda korkacaksınız! Ama cidden o kadar çok komik sahneleri vardı ki hayranlıkla izleyeceksiniz! Martı Kafanın babası ve kardeşini, muhabir Go'yu, arkadaşlıklarını, kediyi, cadıyı bile özleyeceğim. Hiç düşünmeden başlayın! Dong-wook Lee'nin gülüşü bıyıksız hali mükemmeldi yani onu asla unutmam. İyi seyirler şimdiden Smile
Kim Woo Bin♥
T.O.P♥
종현아 1990∞

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi