01-01-2011, Saat: 20:42

Konuyu Oyla:
Who Are You? / 누구세요 (2008)
|
Resimler için çok tesekkür ederim. Yoo Kye Sang ne kadar tatli (karizmatik). Kizin babasinin ruhu içine girdigi hallere bayiliyorum. Keske Türkiye'ye tekrardan gelse.
![]()
Çok güzel bir diziye benziyor. 2 günde 8. bölüme gelmisim. Romantik komedi ama, ilk 2 bölümü çok duygusaldi. Merak ediyorum sonunu. Kizin babasiyla esas oglan arasinda ne bag var tam anlayamadim. Esas oglanin temizlik hastalagi var sanirim. Hiç bir seye dokunamiyor. Ellerini temizleme ihtiyaci duyuyor sürekli. Tepeden kizi kaza yerine indirirken kiza yardim etmek için elini bile tutamadi. Güzel dizi, güzel. Sonuna kadar izleyecegim..
Paylasim için çok tesekkürler.
![]()
Çok güzel bir diziydi. Young'in de çok tatliydi.
![]()
12-06-2011, Saat: 21:40
çok güzel bir dizi bence.konusunu okudugunuzda pek bir sey anlamiyorsunuz fakat 1.bölümü izlediginizde ne kadar eylenceli komik bir dizi oldugunu anliyorsunuz.yanlis söyledim.ilk bölümler hüzünlü hatta aylatabilir sizi.3.bölümden sonrasi çok daha eylenceli ve komik.izleyin pisman olmazsiniz.
14-09-2011, Saat: 14:51
Diziyi dün gece bitirdim. Bu dizi de çok güzeldi. Ilk bölüm sikici gelmisti ama yine de devam ettim ve iyiki de devam etmisim. 2. bölümü izlerken de biraz korkmustum (izlerken evde yalnizdim ve adamin ruhu ortaliklarda dosiyordu
![]() ![]() Cha Seung Hyo'nun bu hali çok komikti. ![]() ![]() ((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi