yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
White Christmas / 화이트 크리스마즈 (2011) / Drama Special
Heycandan ölecegim ya, katil tahmin ettigim kisi çikti. Aglama 5. bölümde kaldim.
(08-08-2011, Saat: 16:29)elmas(= yazdı: Diziye baslarken korkunç sahnelerle karsilasacagim sanmistim. Tirsarak basladim izlemeye ama korkunç sahnesi yok 3. bölümdeyim.Forumda da tanitiminin oldugunu görünce sasirdim hiç görmemistimSmile Tesekkürler birtanesi tanittigin için. Opucuk

Hala izlemeyen varsa hiç tereddüt etmeden izlesin mutlaka ya. Süper bir yapim. Cool

Ben de izlemek istiyorum! Smile Ve basliyorum. Smile

Edit: Izledim ve çok begendim! Hele arkadaki fon müzigine bayildim! Kesinlikle izlenmeli. 8 Bölüm ancak 24 bölümlük dizi gibiydi. Dolu dolu. Çok hosuma gitti. Atkilic
Dizi çok övgü alinca meraklanip izledim. Çok ilginç bir diziydi. Açikçasi bu kadar begenecegimi düsünmemistim. Blush
Söyle ki; izlerken bir dakika gözünü kirpamazsiniz, merak hep ön planda, bir oturusta bitirilebilecek kadar sürükleyici.
Hos, ben bir oturusta bitirecekken kendimi frenleyerek son iki bölümü diger güne saklamistim. Biggrin
Oyuncularin hepsi rolüne özenle seçilmis. Simdi hepsine ayri ayri övgüler dizerdim de toptan söyleyerek kisa keseyim; ama Kim Young Kwang ve Sung Joon'u özellikle belirtmeliyim. Kalp
Benim gibi korku degil de gerilim sevenler için tavsiye ederim. Onay
Az önce bitirdim diziyi Biggrin Gerçekten çok ilginç ve sürükleyiciydi... insani merakta birakiyor Smile oyuncularin hepsi iyiydi ama Sung Joon bir baskaydi Blush
[Resim: 7p3u.png]
Korelilerden ilk defa gerilim dizisi görüyorum. Saskin

Filmleri çok basarili fakat dizileri nasil olur kestiremiyorum. Açikcasi merak uyandirdi bu dizi bende. Biggrin

Tesekkürler tanitim için. ^^
Mükemmel ötesi bir diziydi. Soluksuz izledim. Biggrin
Oyuncular harikaydi... Dizi boyunca Jae Kyu ölmesin diye dua ettim. hysterical Ama çok tatliydi ne yapayim! Blush
" Ben kazandim. " Biggrin

Bu dizi en sevdigim diziler arasina girdi bile. Biggrin
ZE:A|T-ara|SPEED

Tumblr*ım^^V

8x8
Mik~Hoi~Kit
Not_i 
bu diziyi neden bu kadar az kisi izlemis anlayamadim.halbuki mükemmel bir dizi.herkes asyalilarin korku filmlerinde iyi olmadiklarini bildikleri için buna karsi önyargili davraniyorlar.sunu belirtmeliyim filmde korku unsuru hiç yok.konusu çok degisik.konusu ne diye soracak olursaniz psikolojik yönü çok agir basiyor.o doktorun sözlerine bayildim.diziyi izleyeli uzun zaman oldu ama hala aklimda.
en çok dizide karakter olarak begendim doktor.ama hepsi hakkini vermis karakterlerinin.oradaki tüm oppalar çok tatliydi ve çogunlugunun baska dizi yada film projesi yok ama bu dizinin çok izleyicisi olmasi gerekiyor bence.oppalar çok tatliydi ama ben dis görünüsü pek yakisikli olmasa da dizideki kirmizi saçli çocugun karekterini begendim.yani deli dolu,çocuksu olusu yönünü.kirmizi saçli çocugun gerçek adi da bulmam zor oldu ama "Kim Hyun Joong".evet gerçek adi o ama SS501 deki olan degil tabikide.uzun lafin kisasi mutlaka izleyin....

çok esrarengiz bir diziymis.izlemeyi çok isterdim dogrusu.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Mükemmel bir diziydi. Fan kulübü var mı? Varsa beni de ekleyin adminim. Smile

(12-09-2012, Saat: 1:19)sooma yazdı: Mükemmel bir diziydi. Fan kulübü var mı? Varsa beni de ekleyin adminim. Smile

Fanı yok. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi